Nyheter

24Nettbutikk og Ve Interactive

Over 1000 norske nettbutikker kan få tilgang til effektivt salgsverktøyPARTNERNYTT: 24Nettbutikk innleder samarbeid med global aktør for å hjelpe norske netthandlere å vokse.


Dette er et annonsebilag fra Ve Interactive publisert etter gjeldende retningslinjer.

Den norske netthandelsplattformen 24Nettbutikk og det globale tech-selskapet Ve Interactive, med tjenster for digital annonsering og konverteringsoptimalisering, inngår samarbeid for å tilby sine felles kunder muligheten til å øke sitt salg på nett.

Les mer om Ve Interactive

Ve Interactive som i september 2016 åpnet sitt norske kontor i Oslo, øker satsingen i Norge sammen med den ledende plattformsleverandøren 24Nettbutikk. Det nye samarbeidet gjør det nå mulig for 24Nettbutikks kunder å enkelt komme igang med Ve Interactives tjenster for å drive trafikk, øke antall konverteringer og maksimere kundenes engasjement på nett.

– 24Nettbutikk blir med sin erfaring og store kundebase en strategisk viktig partner i vår videre ekspansjon på det norske markedet. Vårt mål er å kombinere global kunnskap med lokalt nærvær der vi sammen nå kan hjelpe våre felles kunder med å vokse på nett, sier Johan Eriksson, Country Manager Norway på Ve Interactive.

24Nettbuttik blir faktisk den første partneren i verden med en integrasjon mot Ve Interactives nylanserte Self-service Platform,* der kunder raskt og enkelt kan koble seg på Ve’s tjenster direkte via 24Nettbuttiks netthandelsplattform. Tjenstene er helt prestasjonsbaserte, hvilket innebærer at netthandlerne ikke betaler før Ve Interactives tjenster hjelper til å hente tilbake en kunde som ellers hadde gått tapt.

– Tjenester fra Ve Interactive som vi nå tilbyr til alle 24Nettbutikker, var tidligere kun tilgjengelig for enkelte store butikker. Det at vi nå kan tilby denne tjenesten til alle uansett størrelse, vil utjevne forskjellene mellom små og store butikker, samt øke konverteringen markant til alle som tar tjenesten i bruk, sier Robert Zwarg, produktsjef i 24Nettbutikk.

Start testperiode her

*Self-service Platform: Ve’s nylanserte plattform gjør det nå mulig for små og mellomstore selskap å vokse med hjelp av prisbelønnet teknologi, drive trafikk til nettsiden for å øke antall konverteringer og den gjennomsnittlige ordeverdien. Plattformen bygger på en ”drag-and-drop” filosofi for å gjøre det så enkelt som mulig for deg som netthandlere å sette opp og komme igang med dine kampanjer.

Ønsker du å vite mer om samarbeidet? Kontakt:

Johan Eriksson, Country Manager Norway, Ve Interactive
Mobil: +47 450 94 747
E-post: Johan.eriksson@veinteractive.com

Robert Zwarg – CPO for 24Nettbutikk
Mob. 994 67 001
E-post: robert@24nettbutikk.no

Publisert: 6. februar 2017