Plantasjen satser på omnikanal: Fortsetter å ekspandere – nye detaljer avslørt

Plantasjens nye netthandelsatsing er en del av en omnikanalstrategi som skal gi en forbedret kundeopplevelse og strekker seg over samtlige kanaler.

På starten av sommeren i 2018 åpner netthandelen med en digital pop up-butikk som en begynnelse.

Det er en midlertidig løsning der et utvalg av Plantasjens sortiment tilbys med hjemlevering i Stockholms-området, i Uppsala og i Oslo-området. Butikkene i Barkarby og Skedsmo fungerer som logistikkhuber. 

Annonse

- Tanken er at satsingen på vår netthandel skal vokse og omfatte flere butikker, sier Kenneth Grönlund.

- Vår pop up-butikk er en viktig del i selskapets læring om hvordan vi håndtere netthandel. Alt må fungere på den beste måten før vi drar i gang med den ''ordentlige'' nettbutikken ved årsskiftet 2018-2019. Vi håper da på å kunne tilby hele vårt sortiment med leveranser i hele Norden. 

Ekspanderer med flere nye butikker hvert år

I løpet av våren 2018 har seks nye butikker åpnet i Sverige og ekspansjonen fortsetter med fem til ti nye butikker per år de nærmeste årene.

Utenom å åpne nye butikker pågår en strategiendring i selskapet, der en viktig del altså er at Plantasjen starter netthandel.

Andre deler av utviklingsarbeidet består blant annet av at Plantasjens mer tradisjonelle store varehus omdisponeres, småbutikker åpnes og sortimentet utvides. 

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!