Skal forenkle hjemlevering: Motekjempe inngår samarbeid med Helthjem

Snart kan norske Boozt-kunder få levert sin nye garderobe nesten helt inn i klesskapet.

Det dansk-svenske selskapet Boozt, som har vokst seg store med blant annet mote på nett, skal nå levere klær nesten helt inn i klesskapet til norske kunder. Dette ved hjelp av det norske logistikkselskapet Helthjem. 

I et nytt fraktsamarbeid skal det sikres at Boozt-kunder får sine bestillinger av klær, sko, vesker og sminke rett i postkassen eller på dørmatten kort tid etter at ordren er lagt inn. De tyngste eller største sendingene vil på sin side bli levert på nærmeste utleveringssted.

Annonse

Les også: Motegiganten setter seks nye logistikkroboter ut i drift

- Etterkommer kundenes ønske

Boozt har hatt stor suksess siden oppstarten i 2009, og for kort tid siden kunne netthandelen rapportere om en omsetning på godt over 800 millioner kroner for årets andre kvartal samt et driftsresultat på 45 millioner kroner. For 2018 havnet den samlede omsetningen på hele 2,8 milliarder kroner

- Våre kunder skal ha en god opplevelse helt fra de bestiller varen på nettsiden, til varen er levert. Samarbeidet med Helthjem betyr at vi hever servicenivået ved å etterkomme kunders ønske om å få varer levert hjem, raskt . Vi er glade for å kunne tilby Boozt.com sine kunder det lille ekstra også på leveringen, sier Hermann Haraldsson, daglig leder i Boozt, i en pressemelding. André Braathen, markeds- og kommunikasjonsdirektør i Helthjem. Foto: Helthjem

Økt konkurranse

Helthjem er svært fornøyd med det nye samarbeidet, og mener at norske nettbutikker har alt å vinne på å følge Boozt i å tilpasse seg de nye kravene fra kundene. Dette som følger av økt konkurranse fra flere aktører. 

- Det er helt rått at vi nå skal sørge for at kundene til Boozt.com får varene sine levert hjem. Å få jobbe med en så solid og respektert netthandelsaktør er definitivt veldig gøy for oss. Vi ser frem til å kunne gi vårt bidrag til å gjøre den totale kundeopplevelsen til norsk netthandels aller beste, sier André Braathen, Markeds- og kommunikasjonsdirektør i Helthjem, i en pressemelding. 

Boozt-pakkene vil ankomme i gul Helthjem-transport fra og med begynnelsen av september. 

Annonse

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!