Nå bytter de navn til Qliro Group

Det har i lengre tid vært kjent at CDON Group AB skal bytte navn til Qliro Group AB. Nå er navnevalget omsider et faktum for en av Nordens ledende selskaper.

CDON Group melder at Bolagsverket i Sverige har godkjent navnebyttet som vi omtalte allerede i fjor høst: CDON Group blir Qliro Group. Selve navnebytte skjer nå i løpet av noen få dager, melder selskapet i en pressemelding.

Selskapet som for øvrig er børsnotert, blir i fremtiden tilgjengelig under tickeren QLRO for de som ønsker å investere i selskapet. Selskapet ledes av Paul Fishbein (se bilde) og har investeringsselskapet Kinnevik som største eier (24,8 prosent av aksjene).

Annonse

Qliro Group regnes som en av de ledende selskapene innen netthandel i Norden. I Norge eier Qliro Group nettbutikkene CDONTrettiMembersNelly, Nelly/ NLY ManLekmer og Gymgrossisten, hvorav CDON er den største nettbutikken deres på det norske markedet.

Bakgrunnen for navnebyttet er selskapets store satsingen på sin egen betalingslønsing Qliro og det faktum at CDON.com nå kun er en av mange merkevarer i konsernet.

Dette blir selskapets nye logo:


Qliro group

Qliro group

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!