Tråkker til med sykkelstrategi: Sykler nettbøkene hjem til deg på dagen

Københavnerne som bestiller sin Carsten Jensen eller Ole Lund Kirkegaard før klokken 12.00 kan få bøkene sykkel-levert på døren fem timere senere.

 Danmarks første og største nettbokhandel, Saxo, tenker tanker om både miljø og bærekraft når de lanserer tilbudet om å få sykkellevert bøker hjem til kundene sine i København.

Endring av kjøpsadferd

Et av målene er å endre forbrukernes adferd fra kjøp i fysisk butikk til nett og på den måten lette et av flere dagligdagse gjøremål, skriver Saxo i en pressemelding.

Annonse

Saxo har i mer enn 50 år levert bøker til det danske folk. De er ifølge seg selv den første og største nettbokhandelen i Danmark med et boktilfang på 15 millioner titler.

Du kjøper - noen sykler

Den nye leveringsmuligheten med boklevering samme dag tilbys som standardlevering for 50 000 danske bøker til rundt 320 000 danske husstander i København. Saxo sier at de sammen med utleveringspartneren Burd allerede har planer om å utvide utleveringsområdet.

Nettkjøper man bøker før klokken 12.00 vil et kobbel av sykkelbud samme dag sykle ut og levere bøkene mellom klokken 17.00 - 21.00.

Det betyr at man i beste fall kun må vente i fem timer før man kan begynne å bla i boken man venter på.

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!