Nyheter

Årets E-Handel

Årets E-Handel: Siste frist for å stemmeStadig flere nettbutikker og kjeder satser digitalt, og mange gjør en fantastisk jobb. Men hvem imponerer deg aller mest? Stem frem din favoritt. Mer enn 600 har allerede stemt.

OBS: Avstemningen er nå avsluttet. Vinneren offentliggjøres på NXT 30.mai.

Da vi startet planleggingen av festkvelden på NXT 30.mai, var det viktig for oss å få til et så innholdsrikt og spennende program at vi virkelig kunne få bransjen til å samles for en god fest – og en fortjent hyllest av de beste.

Med avtalen med Bring sikret vi deltakerne muligheten til å få oppleve offentliggjøringen av den prestisjetunge prisen Folkets Nettfavoritter. I tillegg kåres Årets Omnichannel. Men rosinen i pølsa er kanskje prisen Årets E-Handel 2017.

Konseptet er enkelt: Vi lar alle som jobber med e-handel stemme frem den nettbutikken eller kjeden som imponerer dem mest. Bransjen stemmer rett og slett frem sin favoritt!

Du kan stemme på både store og små aktører – kjeder og «pure playere» – det viktigste er at de yter det lille ekstra i et tøft netthandelsmarked og fremstår som en ledestjerne i den digitale utviklingen.

Vi tillater stemmer fra alle som jobber i en nettbutikk eller kjede – eller en leverandør relatert til disse (f.eks logistikkselskap, bank eller reklamebyrå). Det vil ikke være mulig å stemme på egen bedrift.

OBS: Avstemningen er nå avsluttet. Siste frist for å stemme var 15.mai. Vinneren offentliggjøres på NXT 30.mai.

Publisert: 13. mai 2017