EVENT: B2B Online Oslo – 29. januar

B2B Online Oslo er arrangert av Ehandel

Tid: 2020-01-29, kl. 08:30
Sted: Virke, Henrik Ibsensgate 90, (Solli Plass) Oslo
Pris: Standardbillett  2995 Nok eks. moms og Leverandørbillett 7995 Nok eks. moms

B2B er et event med fullt fokus på en bransje som tydelig henger etter i digitaliseringen. I 2018 manglet over halvparten av B2B selskaper digitale salgskanaler, mens 26 prosent solgte digitalt og 21 prosent vurderte å begynne. Det er derfor vi ser B2B Online som et selvsagt valg for alle som ønsker å være innflytelsesrike, få innsikt og kjennskap om nettopp B2B-salg på nett.

 

BOOK DIN BILLETT IDAG!

 

 

B2B Online Oslo - agenda:

08.30 - 09.00    Registrering, kaffe og wienerbrød

09.00 - 11.30    Velkommen og info om dagen

Johanna Allhorn, Sjefredaktør Ehandel og Gerhard Anthun, leder Virke e-Handel

 

"Hvordan ser de økonomiske utsiktene ut nå – ved inngangen til et nytt tiår?"

Lars Haartveit, direktør og sjeføkonom i Virke.
Om bunnen er passert og hvilke økonomiske drivere som vil påvirke B2B-markedet de kommende år.

 

"Amazon Business er vekstraketten som ingen har hørt om!"

Bård Viktor Larvoll, CMO i Yggdrasil Data Platform
Mens alle har fokusert på Amazons imponerende og aggressive vekst i retailbransjen, har Amazon selv tatt store markedsandeler i ett marked som er modent for disrupsjon - bedriftsmarkedet. I et marked som er 3 ganger så stort som privatmarkedet har Amazon Business fått herje fritt siden starten i 2015 og har i dag over halvparten av Fortune 100 selskaper i USA som kunder.

 

"Vil selgeren også i fremtiden spille en viktig rolle?"

Nils Høgevold fra Høyskolen Kristiania presenterer resultatene av en større norsk undersøkelse om selgernes betydning.Har de kunnskapen som kreves? Vil økt bruk at salgsteknologi gi bedre salgsresultater? Hvilke faktorer bør du som leder ha fokus på?

 

11.30 - 12.15   Lunsj og mingling


12.15 - 15.15   Presentasjoner

 

"Innhold er ikke like viktig for B2B som B2C - det er faktisk enda viktigere!"

Christer Pettersson, Head of E-Commerce and Commercial Digitalization, Hultafors Group
Christer har mer enn femten års erfaring innen innholdsmarkedsføring, digital markedsføring og e-handel fra selskaper som IDG, Eniro, Apollo Travel Group og Arvato. Han er nå leder for e-handel og kommersiell digitalisering i Hultafors Group som tilbyr ledende merker som bl.a som Snickers Workwear, Hultafors og Wibe Ladders for profesjonelle brukere.

 

"Hva kan vi forvente av elektronisk byggevarehandel i 2020?"

Magnus Bakken, leder e-Business i Optimera
Optimera har kikket inn i krystallkula, og spår videre positiv utvikling for B2B-salget i "MinOptimera".

 

"Hvordan lykkes med B2B netthandel?"

Finn Magnus Torall, styreleder og gründer av Milrab.no.
Nettbutikken Milrab.no kan vise til en årlig vekst på rundt 50 prosent og omsatte for over 150 millioner i 2019. Foretaket arbeidet mot så vel B2B-segmentet som B2B og offentlige etater.

 

"Kundeopplevelse for ekte lojalitet - Hva kan B2B lære av B2C-verdenen?"

Ale​xander van Riesen,

Head of Innovation and Senior Commerce Advisor Avensia

Å bytte leverandør har aldri vært enklere enn i dag! Dype, varme og genuine kunderelasjoner er i dagens forretningsverden ikke lenger et konkurranseproblem. Det handler om ren overlevelse, for å kunne være relevant på morgendagens forretningsmarked. Vi gir deg våre perspektiver, refleksjoner og lærdommer rundt drivkraften bak dette, og hva som kreves for å lykkes i å bli et kundeorientert selskap.

 

"Hvordan etablere B2B salg gjennom salg til forbruker?"

Ørnulf Kiær, CTO i Elektroimportøren
Hvordan, som en utfordrer, revolusjonere og generere og etablere B2B salg i en konservativ bransje med ett lukket marked som omsetter for 30 milliarder kroner i året.
Elektroimportøren revolusjonerer grossistbransjen med å gjøre hele forbrukeropplevelsen med å kjøpe elektromateriell, varme og belysning gjennom elektrikertjenester problem- og risikofritt.

 

15.15 - 16.00     Oppsummering og innspill fra deltakerne

På B2B Online vil deltakerne få mulighet til å stille foredragsholderne spørsmål etter hver presentasjon. På tampen av seminaret blir det også anledning til å komme med synspunkter, innspill, idéer og forslag til emner og temaer som ønskes belyst på senere B2B Online-seminarer.

 

Foredragsholdere -  B2B Online Oslo 2020

Gerhard Anthun

Gerhard er leder for Virke e-Handel som også driver sertifiseringsordningen Trygg e-Handel og er Norges medlem i Ecommerce Europe - interesseorganisasjonen for e-handel i EU og EØS.

 

Johanna Allhorn

Johanna Allhorn er sjefsredaktør for bransjeavisen og møteplassen Ehandel, som omfatter totalt fire sider spredd utover de nordiske landene. Sammen når Ehandel.com, Ehandel.se, Ehandel.fi og Ehandel.dk over 200 000 netthandelsinteresserte besøkende hver måned.

 

Lars Eivind Haartveit

Lars er sjeføkonom i Virke med bakgrunn fra Finansdepartementet, DNB og Nordea. Han arbeider blant annet med konjunkturanalyser, makroøkonomi mer generelt og fremtidens pensjonsregler.

 

Bård Larvoll

CMO, Yggdrasil Data Plattform

Bård har jobbet som strategisk leder for selskaper innen IT, bil, kjemikaler og arbeidsutstyr de siste 15 årene, i tillegg til å forelese på masternivå om Strategisk Planlegging på Edinburgh Business School.

I 2018 publiserte han i samarbeid Virke, Opinion og partnere den første B2B e-handels rapporten for Norge.  Bård leder i dag B2B satsingen til Yggdrasil, et firma som har spesialisert seg på å levere total løsninger til bedriftsmarkedet.

 

Nils M. Høgevold 

Nils er programansvarlig for Bachelor i Markedsføring og salgsledelse samt førsteamanuensis ved Institutt for Markedsføring.

I tillegg til forskning, utvikling og undervisning ved Høyskolen Kristiania har han mange års næringslivserfaring fra ulike posisjoner innen salg og markedsføring. Som konsulent jobber han med kompetanseoverføring og trening innen salg og salgsledelse.

 

Christer Pettersson - "Innhold er ikke like viktig for B2B som B2C - det er faktisk enda viktigere!"

Leder for e-handel og kommersiell digitalisering, Hultafors Group

Christer Pettersson har mer enn femten års erfaring innen innholdsmarkedsføring, digital markedsføring og e-handel fra selskaper som IDG, Eniro, Apollo Travel Group og Arvato. Han jobber nå som sjef for e-handel og kommersiell digitalisering i Hultafors Group.

Christer er en verdsatt foreleser og har skrevet ni bøker, sist ”Gräv guld i dina egna kanaler” (2017) om Content Marketing og SEO, og lydboka "SEO för alla – en snabbkurs i sökmotoroptimering för dig som vill ranka högt på Google” (2019), som går gjennom det grunnleggende om søkemotoroptimalisering på under en time.

 

 

Magnus Bakken

Magnus jobber som leder for e-Business teamet i Optimera, og har ansvar for alt digital-salg som går gjennom monter.no og i Proff-løsningen MinOptimera.

Han kom til Optimera for et drøyt år siden, og har før det jobbet 12 år med digitalisering og forretningsutvikling i Telenor, og som markedssjef i IT-selskapet Bluestone

 

Finn Magnus Torall - "Hvordan lykkes med B2B netthandel"

Styreleder og gründer av Milrab.no. Nettbutikken vokser årlig med 50% og omsetter i 2019 for over 150 millioner. På kundelisten står både B2C,B2B og offentlige etater.

 

Ale​xander van Riesen

Head of Innovation and Senior Commerce Advisor Avensia

Alexander van Riesen har jobbet de siste 20 årene og mer til. Siden de første dagene med kommersialiseringen av internett allerede i 1995, hvor han hjalp bedrifter og organisasjoner, fra nyoppstartede selskap til multinasjonale selskaper, å forstå hvordan deres virksomhet påvirkes av digitaliseringen. Han hjalp dem også å se hvordan de kunne navigere i det nye landskapet samt endre sine selskap for å overleve. Riesen arbeider i skjæringspunktet mellom forretningsverden og den digitale verden.

 

Ørnulf Kiær

Siden karrieren startet i 1983 har Ørnulf bygget en dyp forståelse av informasjonsteknologi.

Ørnulf Kiær har siden 1998 vært ansvarlig for alle digitale salgsflater i Elektroimportøren. Fra å være en postordrebedrift i forbrukermarkedet har Elektroimportøren utviklet seg til en betydelig grossist med en omsetning nær 1 mrd., hvorav nesten halvparten er b2b salg. Elektroimportøren revolusjonerte bransjen med å være en pioner på b2b nettsalg allerede fra 1998, og nettsalget utgjør i dag over 200 mill.

 

Stor takk til vår medarrangør som gjør B2B Online mulig!

En stor takk til vår partner som gjør B2B Online mulig!

 

Stor takk til vår sponsor som gjør B2B Online mulig!

Har du spørsmål om våre events? Ta kontakt med Sahra Thurdin, Event Manager hos Ehandel sahra@ehandel.se +46708140110


Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!