EVENT: Gmeet Oslo – 4. februar

Gmeet Oslo er arrangert av Ehandel

Gmeet - a strong network for the female leaders of future commerce

Tid: 2020-02-04, 08:00
Sted: Clarion The Hub, Bishop Gunnerus' gate 3, 0106 Oslo, Norway
Pris: Standardbillett 595 NOK eks. moms

Er du kvinne og jobber med netthandel eller handel? Da må du ikke gå glipp av Gmeet! Gmeet er et netthandelsevent for kvinner. Dagen byr på inspirerende foredragsholdere der du får sjansen til å utvikle deg sammen med bransjekolleger og selvsagt oppleve vår berømte boblelunsj, der mange kontakter har blitt knyttet siden Gmeet startet i 2017 i Göteborg.

 

BOOK DIN BILLETT IDAG

Agenda Gmeet Oslo 2020

08:00             Påmelding og frokost

09: 00             Introduksjon

09: 15             Intervju

Med Sigrun Syverud, som driver klesdelingsplattformen Fjong

Historien om Fjong og veien videre, samt hvilke tanker gründer og daglig leder Sigrun har rundt bærekraft og den konkurranseutsatte motebransjen

10: 15            Workshop

Med Gmeet-ambassadører Anneli Furustad og Jenny Linder

10:45             Sammendrag av workshop

11: 30             Boblelunsj

Vi nyter en god lunsj og bobler sammen samtidig som det gis enda en mulighet til å knytte nettverk og mingle med dine bransjekolleger

12: 30             Emma Lythell

Betalt markedsføring på sosiale medier og digitale kanaler

13: 15             Workshop

Med Emma Lythell - Making a digital marketing plan

Her får gruppene muligheten til å lage en kort case for en digital markedsplan, som deretter presenteres

14:00            Sammendrag av workshop

14: 30            Kaffe & mingling

15: 00            Natalie Henriksen

Å finne en ny vei i en industri i endring

Natalie forteller om å det å starte og bygge opp en egen bedrift med nesten ingen egenkapital. Hvordan jobbe i bransjen og hvordan man selv kan skape egne muligheter for å lykkes.

16: 00            Sammendrag

16: 30             After work

Alle deltagere på Gmeet er velkomne til å avslutte dagen sammen med oss på Ehandel med en herlig After Work. Der fortsetter vi å mingle, knytte nettverk samt diskutere innsikt fra dagen

 

 

Foredragsholdere - Gmeet Oslo 2020

Emma Lythell

Gründer og daglig leder i Dot Sure samt deleier og salgssjef i skoselskapet Flattered

Emma har over 10 års erfaring med å bygge merkevarer og drive salg både innen wholesale og D2C. I 2016 gikk hun inn som deleier og operativ salgs- og markedssjef i sko-startupen Flattered, og har siden den gang vært med å ta selskapet fra to til 20 millioner kroner i omsetning. I tillegg til Flattered driver Emma i dag det digitale mediebyrået Dot Sure, som på kort tid har fått stor tillit i den svenske mote- og skjønnhetsindustrien. Dot Sure spesialiserer seg på betalt sosial- og konverteringsdrevet markedsføring i digitale kanaler. Blant deres oppdragsgivere er blant annet Mathem.se, Indiska, Zlatan Ibrahimovic Parfumes, Livly Clothing, By Malina, House of Dagmar, L:a Bruket og Hope med mange fler.

 

Natalie Henriksen

Grunnlegger / administrerende direktør Kouture og medgründer Borrowandstyle

Natalie har en Bachelor fra Psykologisk fakultet samt en Mastergrad i Genetisk genetikk ved UIB. Hun er gründer og entreprenør og har startet nettbutikk i tillegg til tre motemerker. Blant dem er den digitale plattformen for utleie av klær og tilbehør, borrowandstyle.com.

 

Sigrun Syverud

Medgründer og daglig leder i klesdelingsplattformen Fjong

Sigrun Syverud er medgründer og daglig leder i klesdelingsplattformen Fjong, som på kort tid har blitt Europas største delte klesskap. Hun ble i mars 2019 kåret til årets kvinnelige gründer av Innovasjon Norge.

Bakgrunnen for å starte Fjong var frustrasjon over det store overforbruket av klær, som er med på å gjøre klesindustrien til en av verdens nest mest forurensende. Tjenesten har på kort tid blitt veldig populær, og satt i våren 2018 dobbel norgesrekord i crowdfunding, med høyest hentet beløp og høyest andel kvinner (83%).

Sigrun har master i finans fra Norges Handelshøyskole (NHH) og bachelorgrad i samfunnsøkonomi fra Humboldt Universitet, Berlin. Før hun ble gründer jobbet hun innen corporate finance.

 

 

En stor takk til vår partner som gjør Gmeet mulig!

 

Har du spørsmål om våre events? Ta kontakt med Sahra Thurdin, Event Manager hos Ehandel sahra@ehandel.se +46708140110

 

 


Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!