EVENT: NXT Nordic Digital Oslo – 7.oktober

Future of Commerce - Consumer Behaviour

NXT 2020 kommer til å være en digital konferanse som gir deltakerne en interaktiv opplevelse basert på de nye mulighetene en digital konferanse skaper. Dagen vil blant annet by på live stream fra “main stage”, breakout sessions, nettverking og virtual expo med fokus på fremtidens handel. 

 

Datum: 2020-10-07
Plats: Online

Om du er leverandør og vil delta på NXT Nordic kan du ta kontakt her: marknad@ehandel.se.

 

The Future of Commerce - Consumer Behaviour 

Temaet for NXT Nordic 2020 er “Forbrukeratferd”. Vi er alle en del av en bransje i endring og vi kan alle bidra til å utvikle handelens fremtid. Kjøpsatferden forandres raskt og det er ikke lenger noen som tviler på netthandelens vekst. Det som blir stadig mer relevant å forholde seg til for de som selger på nettet er forbrukernes endrede kjøpsatferd.

På NXT “The Future of Commerce” vil nye trender som Live shopping og den økte bruken av TikTok samt hva slags muligheter dette skaper for netthandelsaktører, bli diskutert. Samtidig vil Facebook Shops, nye muligheter på Google og ikke minst Amazon også ha en fremtredende rolle. 

Hundrevis av mennesker som er interesserte i digitalisering av handelen samles årlig til dette eventet, som hvert år fokuserer på siste nytt i bransjen. Her får du muligheten til å treffe bransjekolleger digitalt, nettverke og høre på foredragsholdere som tar opp de siste nyhetene og innovasjonene på feltet. 

 

Takk til våre partnere som gjør NXT mulig

             

What's NXT

NXT Nordic og What's NXT er begge merkevarer som tilhører Ehandel, Nordens bransjenettsted for e-handel. NXT Nordic har vært Nordens viktigste konferanse for netthandel og digitalisering av handelen siden 2015. Med dette og plattformen What’s NXT fokuserer vi på trender og fremtiden. Besøk What's NXT her. 

Har du spørsmål angående våre events? Vennligst ta kontakt med Sahra Thurdin, eventsjef hos Ehandel sahra@ehandel.se +46708140110

What's NXT

NXT Nordic og What’s NXT er varemerker som tilhører Ehandel, Nordens største møteplass for netthandel. NXT Nordic er Nordens viktigste konferanse for netthandel og digitalisering av handel siden 2015. Med spørsmålet og plattformen What’s NXT fokuserer vi på trender og framtiden. Besøk What’s NXT 

 

Har du spørsmål angående eventet? Vennligst kontakt Sahra Thurdin, eventsjef hos Ehandel sahra@ehandel.se +46708140110


Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!