Nyheter

handleposer sort hvitt

Leverandørguide: Alt du trenger for å drive fysisk butikkSkal du åpne en fysisk butikk? Vi har laget en oversikt over det viktigste du må tenke på.

I en fysisk butikk kan kundene ta og kjenne på varene, ta dem med hjem umiddelbart og få direktekontakt med betjening.

Butikkgulv

Riktig butikkgulv skaper ikke bare en penere og mer innbydende butikk, men gode butikkgulv holder også lengre og er enklere å vedlikeholde. Det finnes i ulike materialer, farger, mønstre. Vi har på denne siden listet opp hvilke aktører som tilbyr butikkgulv:

Forbo FlooringForbo Flooring benytter miljøvennlige produksjonsmetoder. Vi inngår i det Sveitsiske Forbo-konsernet som er verdensledende innen gulv-, og transportbåndsystemer.

 

Gerflor har attraktive og moderne gulvløsninger etter butikkens spesielle behov. Gerflor tilbyr mange spennende design og farger i rull, flis og Gerflorstav. Alle våre butikkgulv er lett å rengjøre og er slitesterke. Vi har gulvløsninger som gjør at butikken kan holde åpent, mens gulvet skiftes.

 

I butikksmiljøer er velfungerende og effektiv markedsføring avgjørende i forhold til å tiltrekke kunder og påvirke deres kjøpsbeslutninger – og Interfacehandlinger positivt. Interface tilbyr designløsninger som understøtter salgsstrategien og medvirker til en behagelig opplevelse for kunden.

Nordanger Gulv AS er et spesialfirma for miljøskapende gulv for hard trafikk. Vi leverer gulv til butikker, kontorer, Nordanger Gulvspisesteder etc. Vi har arbeidet med gulv i 30 år og lagt gulv i 5000 butikker for kjeder og frittstående i hele Norge.

 

Polyflor LtPolyflord. er en verdensomspennende leverandør av gulv til offentlige miljøer som sykehus, sykehjem, skoler, barnehager, butikker, kontorer etc. Hovedkontoret er i England, men vi har også kontor, showrom og lager i Oslo.

 

Amtico leveAmticorer moderne gulv for store og små butikker. Selskapet selger sine gulv i en rekke land.

 

Butikkrekvisita

Når vi snakker om butikkrekvisita, så snakker vi om alt fra tusjer, plakatstativ og plakatrammer til gavepapir, plastposter og etiketter. Se hvilke selskaper som kan hjelpe deg med rekvisita til butikken:

Butikk Support RekvisitaVi er en konkurransedyktig leverandør med meget gode produkter og løsninger beregnet for varehandelen. Med vår konkurransedyktighet, innsikt, nettverk, ekspertise og god gammeldags kunde service, ønsker vi å være din foretrukne leverandør av butikkrevisita.

 

MikrenaMikrena holder til i Bodø, men leverer butikkkrekvisita til hele Norge. Inkludert i sortimentet finner du etiketter, tusjer, gatebutikk, gavepapir og mye mer du trenger til din butikk. Våre priser er selvsagt konkurransedyktige.

 

KB DekosenterKB Dekosenter har siden 1954 levert dekor og utstillingsmateriell til små og store aktører over hele landet. Fra Europas ledende leverandører tilbyr vi et bredt utvalg innen julebelysning, juledekor, sesongdekor, utstillingsmateriell, utstillingsfigurer mm.

 

ServiteurVi i Serviteur liker å glede andre og vet at vi deler denne lidenskapen med mange. Ambisjonen om å bli den mest attraktive samarbeidspartner gjør at vi hver dag kjemper sammen med, og for våre kunder.

 

Betalingsterminal

Om du driver fysisk butikk i tillegg til nettbutikk, trenger du betalingsterminal. Det finnes en rekke tilbydere av dette på markedet.

bamboraHar du en nystartet bedrift, en butikkjede, et lokalt bakeri eller en internasjonal netthandel? Vi hjelper deg med effektive og brukervennlige betalingsløsninger – alt fra betalingsterminaler i butikk til mobil & app-løsninger eller oppsett av nettbutikk. Prøv Bambora One, vår alt-i-ett løsning som er lett å forstå og enkel å komme i gang med. Levert på døren før du vet ordet av det sånn at du kan være i gang innen få dager. En kontrakt. Ett kontaktpunkt. En løsning. Les mer eller bestill på bambora.com

VerifoneVerifone er et ledende selskap på global basis innen elektroniske betalingsløsninger. Selskapet er børsnotert og har sitt hovedsete i USA. Den norske virksomheten har vært i markedet siden 1987 under navnet Point Transaction Systems, og byttet i 2015 navn til Verifone Norway AS etter å ha vært eid av Verifone siden 2012. Verifone tilbyr et bredt utvalg av betalingsterminal løsninger for fysisk og netthandel, egenutviklet programvare samt service og support. Med mer fokus på innhold og merverdi i våre betalingsløsninger går vi sammen med kunder og partnere en spennende tid i møte. Besøk Verifone.no.

PayEx

Med optimal funksjonalitet og fremtidens betalingsmåte allerede i dag vil en terminalløsning fra PayEx øke omsetningen i din butikk. Bakgrunnsbelysning, opphøyning på 5-knappen og blinkende piktogram gjør det mulig å bruke terminalen i mørke omgivelser. Besøk PayEx sine nettsider.

NetsMange virksomheter oppnår store kostnadsbesparelser og økt effektivitet med betalingsterminaler fra Nets. Les om hvordan våre terminalløsninger har bidratt til effektivisering og lønnsomhet for noen av kundene våre på Betalingsterminaler.no.

 • iZettle
Butikkinnredning

Butikkinnredning er en vesentlig del av kundeinntrykket. Smart butikkinnredning påvirker også salg og lønnsomhet.Butikkens visuelle uttrykk, inkludert innredning, skilt, skjermer, display, fasader og belysning underbygger profilen og tydeliggjør kommunikasjonen mot målgruppen.

Vi har listet opp de viktigste aktørene som selger butikkinnredning for din butikk:

Bjørn HaugBjørn Haug AS driver blant annet med import av kleshengere, stativer, byster og annet butikkutstyr og annet du trenger for å innrede din butikk. Ta kontakt om du ønsker hjelp med å utvikle din butikk.

 

Driv DesignDriv Design er et designfirma med fokus på strategisk design og butikkdesign. Som totalleverandør vektlegger vi gode designløsninger, funksjon, kommunikasjon, kvalitet, leveransedyktighet og stødig prosjektstyring.

 

ExpeditExpedits kjernekompetanse er butikkløsninger til detaljhandelen. Vår omfattende ekspertise består av alt fra butikkdesign, utvikling av nye butikkonsepter, montering, service til innredningssystemer og produktløsninger som bla entrésystemer og handlevogner.

 

HestraSamme hvilken bransje du tilhører eller hvilken butikkstørrelse du har, kan Hestra løfte fram det unike i din forretningsidè. Med 114 års erfarenhet kan vi med rette kalle oss innredningsspesialister, uten å tape vår ydmykhet innenfor hvert objekt.
Vi kan butikkinnredning, kom til oss og la deg inspireres.

 

ItabInnenfor butikkinnredninger rommes alt fra hele, designede innredningskonsepter innen metall, tre og tråd til hyller, konsoller, disker og produksjonsstativer. ITABs kunder er butikkjeder innenfor både dagligvarehandel og faghandel i store deler av Europa.

 

Kreativ consultingVi har høy kompetanse innen, konsept/kategoriutvikling og grafisk design. Kreativ Consulting AS er norsk representant for MB Shop design AB, og kan levere butikkinnredning i stor eller liten skala.

 

New Store EuropeMed 700 engasjerte medarbeidere i 11 europeiske land, er vi i New Store Europe eksperter på butikkdesign, byggledelse, prosjektledelse, produksjon, logistikk og montering. Våre seks state-of-the-art produksjonsanlegg i Europa, samt i Kina, gir oss full fleksibilitet.

 

LøwiniSiden oppstart av første butikk i 2004, har vi i Løwini  hatt fokus på å utvikle det unike og personlige butikkkonseptet innen møbeldesign og kvalitet. Vi som jobber hos Løwini er spesielt opptatt av design og interiør. Målet vårt er å kunne gjøre spennende, moderne og inspirerende butikker.

 

Lystad SpesialinnredningerLystad spesialinnredninger leverer komplette butikkinnredningsløsninger til de fleste bransjer og spesialinnredning til private og offentlige rom som bl. a hylleseksjoner, oppbevaringsløsninger, kjøkkeninnredning, disker og barer.

Butikkdata

Butikkdata er en kritisk del av det å drive butikk. Når du velger butikkdatasystem må du tenke på både oppetid, kvalitet, pris, support, design og mye mer.

Driver du nettbutikk i tillegg til fysisk butikk, er dette også noe du bør ta hensyn til når du velger system for butikkdata. Her er noen av de aktørene som kan hjelpe deg med en ny løsningn for butikkdata:

AdvaniaKorrekt og tilgjengelig styringsdata er kritisk for butikkjeder. Kassasystemet skal fungere og kontroll på hele verdikjeden er avgjørende. Ansvaret er å skape merverdi, for egen virksomhet og for kundene. Vi gjør det mulig.  Advania tilbyr komplett butikkdataløsning for små og store kjeder.

 

Data NovaOptimaliser deres bedrift med effektive løsninger og skreddersydde funksjoner. Data Nova er en totalleverandør av programvare og maskinvare for kundebehandling, administrasjon og rapporteringsverktøy til en rekke bransjer.

 

LindbakMer enn 3000 butikker i Nord-Europa benytter hver eneste dag butikkdataløsninger fra Lindbak. Butikkdata fra Lindbak sørger for effektiv kjededrift og håndtering av varesalg i kassepunktet (POS), samt enkel og rask rapportering med vare- og lagerstatus direkte i kassepunktet, Excel eller web.

 

Wincor NixdorfWincor Nixdorf er et børsnotert selskap som er representert i mer enn 90 land . Selskapet leverer IT-løsninger og maskinvare til bank og retail markedet. Målet er å kunne tilby markedets beste IT-løsninger hva gjelder kvalitet, ytelse og utforming, samt sørge for økt lønnsomhet og gode finansielle vilkår for kunden.

 

Qsystems RetailVårt primære forretningsområde i Qsystems Retail er POS-relaterte tjenester. Vi oppererer som en totalleverandør til butikkjeder og leverer butikkdata/ERP, maskinvare, tjenester og support. Vi jobber tett med vår partner Heads i Sverige. Det er Heads som utvikler Heads Retail, programvaren vi tilbyr våre kunder.

 

VismaI mange år har vi i Visma levert løsninger og tjenester til de ledende dagligvarekjedene i Skandinavia og vi har i mange år levert løsniger til Sport, Elektronik og faghandelskjeder. Uansett hvilken bransje du er i skal løsningen støtte og bidra til å redusere kostnader og øke inntektene, det er at hva vi står for og hva vi leverer.

Butikkbelysning

Butikkbelysning er en viktig del av handleopplevelsen. Med riktig belysning får du ikke bare en lysere butikk, men også en penere butikk og dermed mer salg.Skal du kjøpe butikkbelysning finnes det flere aktører i markedet. Vi har her listet opp de viktigste:

 • Eurolys
 • Fagerhult
 • International Lighting System
 • Light House Company
 • Norlux
 • Solight
 • Stokkan Lys
Digital signage

Med digital signage har teknologien utvilsomt inntatt de fysiske butikkene. Med smart bruk av digitale løsninger, så er det mulig å spare mye penger samtidig som kundeopplevelsen blir langt bedre enn ellers. Digital signage forbindes ofte med tv-skjerm i butikk, men digital signage kan også være annen form for digital skilting. Her er de viktigstene leverandørene av digital signage:

 • MultiQ
 • Pronto TV
 • Publy
 • Qmatic
 • Scala
 • Zeta Display
Handlevogn

Handevogn er noe som er svært utbredt i dagligvarebransjen, men også innen flere andre bransjer er handlevogn hensiktsmessig. Vi har laget en liste over hvilke aktører som selger handlevogner:

 • Expedit
 • Silmar
Kundeteller

Blant nettbutikker er kundetelling svært enkelt takket være avanserte analyseverktøy, mens kundeanalyse og kundetelling er mer komplekst når man driver fysisk butikk. Her er noen aktører som tilbyr kundetellere:

 • Imas
 • Viametrics
 • Digiref
Mystery shopping

Mystery shopping har nå blitt svært utbredt og de fleste store butikkjeder har nå mer eller mindre faste rutiner for å sjekke kundeservicen i sin butikk. Her er de viktigste aktørene som tilbyr mystery shopping:

 • Markedsinfo
 • Respons Analyse
 • SeeYou
 • Ukjent Kunde
Sikkerhetsløsninger

Se vår store oversikt over selskaper som tilbyr rullegitter, alarm, varesikring, kameraovervåking og alt annet du trenger for å holde uønskede unna din butikk.Vi har listet opp en del aktører som kan hjelpe deg:

 • Astrup
 • Gateway / Gateway Varesikring
 • Loomis
 • Olar Industrier
 • Stanley Security Solutions

Publisert: 10. juli 2015