Nyheter

Convert

Convert i kraftig vekst – søker flere dyktige medarbeidereJOBB: Convert har som mål å lage Norges (og kanskje verdens) beste nettbutikker, basert på Magento 2, Pimcore og Episerver. Selskapet vokser raskt og trenger prosjektleder og utviklere.

Convert lager nettbutikker basert på Magento 2, Pimcore og Episerver. Målet om å lage de beste nettbutikkene oppnås ved å fokusere på fasene før, under og etter implementasjon av nettbutikk, på alt fra design, analyse og brukertesting, til integrasjoner og konverteringsoptimalisering.

Convert er i kraftig vekst og søker flere prosjektledere og PHP-utviklere til Oslo-kontoret i Nydalen. De er på utkikk etter deg som har et brennende engasjement for e-handel og nettbutikker, har en velutviklet faglig stolthet og ønsker å jobbe med noen av Norges ledende nettbutikker. Har du selv drevet nettbutikk eller jobbet i en nettbutikk er det en selvsagt fordel.

– Hos oss vil du bli utfordret, få mulighet til å utvikle deg og få jobbe med faglig dyktige mennesker med høye ambisjoner. I tillegg er vi en godt over middels hyggelig gjeng hvor latteren sitter løst og det er stor takhøyde, sier daglig leder Ole J. Heintz.

Han inviterer nå potensielle til å komme på kaffe og en prat om de ledige stillingene.

Publisert: 17. mars 2017