Nyheter

konferanse nxt

Den store konferanseguidenKonferanser og seminarer gir både kunnskap og nye bekjentskap. Se hva som skjer i tiden fremover.

I denne oversikten presenterer vi arrangementer relatert til fremtidens handel. Noen av arrangemententene er i vår egen regi, men vi lister også opp arrangementer der våre partnere står som hovedarrangør og andre større arrangementer.

19.januar: Retail-trender for 2017

Accenture inviterer til frokostmøte der de presenterer de siste trendene for varehandel i 2017, og gir deg siste nytt fra verdens største retailmesse, NRF Big Show 2017. Hvilke trender kommer til å prege 2017? Hvilke teknologier vil endre spillereglene? Les mer om seminaret.

24.januar: Handel i evig endring

Abelia og NHO Handel inviterer til en inspirerende konferanse om hva som beveger seg innen handel og teknologi. Mer info.

3.februar: Visuell planlegging for markedsavdelingen

Dette online-webinaret fra iStone er for deg som vil vite mer om hvordan man kan kvalitetssikre deres leveranser og skape transparens og oversikt innenfor (og utenfor) markedsavdelingen. iStone henter inspirasjon fra den framgangsrike ”LEAN”-metodikken og eksemplifiserer hvordan dere kan få bedre kontroll og fremme visuell kommunikasjon. Meld deg på gratis webinar.

6.februar: Millenials – endrer de spillereglene?

Millennias stiller helt andre krav til butikker, kundeklubber og markedsføring enn resten av befolkningen. På årets første eFokus gir Virke eHandel deg helt ny innsikt i hvordan denne generasjonen opplever kundelojalitet og kundeklubber i det norske markedet, tips om hvordan du skal møte din nye kunde, og de ferskeste tallene fra Virkes eHandelsbarometer. Mer info.

7.februar: eFrokost hos Bring

Bring arrangerer jevnlig frokostseminar. Neste seminar arrangeres 7.februar. Mer info

27.april: Gulltaggen

Ikke direkte relatert til moderne handel, men populær konferanse med mye fokus på digitalisering og kjente foredragsholdere. Les mer om Gulltaggen.

27.april: The Future of Business

I likhet med Gulltaggen (som arrangeres samme dag, se punktet over) fokuserer The Future of Business på digitalisering. Også et par nettaktører blir å finne på scenen. Les mer om The Future of Business.

4. til 6.april: Frokostseminar om automatisering på lageret

I Kristiansand (4. april), Bergen (5. april) og Oslo (6. april) blir det frokostseminar hos ITO. Norsk Forening for Automatisering (NFA), Kuka Robotics og Orkla Foods vil være blant gjesteforeleserne, i tillegg til spesialister fra ITO. Meld deg på frokostseminaret om automatisering.

4.mai: Den store Retaildagen

Den Store Retaildagen består av en fagkonferanse på dagtid og en prisutdeling (Retailprisen) på kveldstid. Dette er et samarbeid mellom ANFO, Kreativt Forum og Retail Energy. Les mer om Den store Retaildagen.

4.mai: NDC17

NDC17 er en av årets viktigste dager for alle som driver med e-handel, logistikk og distribusjon, med presentasjoner fra Komplett, Dachser m.fl. Arrangøren forventer mer enn 1000 deltakere og 50 utstillere. Det vil være gratis måltider hele dagen, og det er helt gratis å delta på konferansen. Registrer deg på ndc17.com.

30.mai: NXT – The Transformation of Retail

NXT var i 2016 en av Norges største netthandelskonferanser. NXT arrangeres av Netthandel.no på Oslo Kongressenter. Les mer om NXT.

21.september: Load

Brings store netthandelskonferanse med foredrag, prisutdeling og middag. Arrangeres på Scandic Fornebu. Les mer om Load.

 

Publisert: 12. august 2016