Nyheter

Foto: Get Inspired

Get Inspired investerer i robotlagerValget sto mellom å flytte lageret utenlands – eller bygge nytt. Get Inspired valgte det siste og forblir tro mot Trondheim.

– Noe av det viktigste for oss er lynrask og riktig levering, sier Sindre Landevåg, daglig leder i Get Inspired.

En flaskehals

Et selskap i stadig vekst har fått føling med lager- og logistikk-problemene som mange voksende kjemper etter hvert sliter med. Derfor måtte de til slutt velge mellom å flytte lageret utenlands, eller satse på hjemmebane.

– Lageret er en flaskehals uten like. Vi har ikke plass til flere varer, og uansett hvor dyktige medarbeidere vi har er det umulig for oss å vokse slik markedet vil at vi skal gjøre. Derfor var vi nødt til å ta et stort steg, forteller Landevåg.

LES OGSÅ: Get Inspired-gründerens fem beste råd til nettsuksess

Blir i Trondheim

I slutten av juni åpnes det som trolig er verdens nordligste Autostore-lager på 1200 kvadratmeter i Fossegrenda i Trondheim.

– Vi leier lokaler av Ivar Koteng, styreleder i Rosenborg Ballklub, skyter den fotballinteresserte netthandelsmannen inn.

– Lageret vil ha en kapasitet på 8000 kasser. I tillegg vil rundt 600 kvadratmeter brukes til kontorer, sier Landevåg til Netthandel.no.

TAR FORM: Autostore-lageret, som vil ha en lkapasitet på 8000 kasser, åpner i neste måned . Foto: Get Inspired

TAR FORM: Autostore-lageret som vil ha en kapasitet på 8000 kasser åpner i neste måned . Foto: Get Inspired

– Vil kjempe mot de store

Lagersystemet leveres av Element Logic.

– Mange bedrifter på deres størrelse ville flyttet lagerdriften ut av Trondheim, eller ut av Norge. Get Inspired har et stort ønske om å ha nærhet til lageret for å sikre god kontroll og yte best mulig kundeservice. I en bransje hvor konkurransen er tøffere enn noen gang, holder ikke dette alene. At de tar i bruk fremtidens lager, viser at de vil kjempe blant de store, sier salgsdirektør Håvard Hallås i Element Logic, i en pressemelding.

LES OGSÅ: Sindre Landevåg: – Mange tror Silje og jeg er gift

(Sindre Landevåg (t.v.) står  sammen med Daniel Ler Johnson, økonomisjef i Get Inspired, i det som blir selskapets nye og automatiserte lager. Foto: Get Inspired)

Bjørn Skomakerstuen

Bjørn Skomakerstuen

Fast journalist på Netthandel.no. Tidligere jobbet som journalist i en rekke av landets største og viktigste nyhetsmedier.
Bjørn Skomakerstuen

Publisert: 15. mai 2017