Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

330 millioner for Polarn O. Pyret - her er den nye eieren

therese.karlsrud.haugen
therese@ehandel.com

"Et resultat av hardt arbeid"

ANNONSE

Motekonsernet Retail and Brands har solgt kleskjeden for barn, Polarn O. Pyret, til selskapet Procuritas. Kjøpesummen skal foreløpig være på 330 millioner svenske kroner.

Den vellykkede salget av Polarn O. Pyret er et bevis på selskapets grunnleggende styrke, et sterkt merke og en sterk kanalstrategi, sier Kristian Lustin, administrerende direktør i Retail og Brands, i en pressemelding.

For ett år siden søkte morselskapet RNB om rekonstruksjon for datterselskapene Departments & Stores, Polarn O. Pyret samt Brothers i Sverige. Kort tid etterpå måtte også den norske virksomheten søke om konkursbeskyttelse. Polarn O. Pyret har vært i Norge siden 2003.

Nå har altså Procuritas skrevet under for å ta over merkevaren. Overtagelsen forventes å bli gjennomført i løpet av inneværende kvartal, men dealen må godkjennes av obligasjonseiere og det svenske konkurransemyndighetene.

Polarn O. Pyret er et selskap som under pandemien har bevist at de har en digital virksomhet, som er veldig konkurransedyktig, og et attraktivt sortiment. Salget er et resultat av alt hardt arbeid for å gjøre selskapet bedre rustet for fremtiden, sier Kristian Lustin.

Jeg føler meg trygg på at Procuritas blir et godt hjem for Polarn O. Pyret. Med Polarn O. Pyret deler de en lidenskap for bærekraft og langsiktighet.

Del artikkel: