The New Stuff

Netthandel.no – Møtestedet for norsk handel


Målet med Netthandel.no er å bidra til å øke kunnskapen og dialogen mellom alle som jobber med moderne handel på det norske markedet.

På Netthandel.no publiserer vi daglig nyheter og leserinnlegg om netthandel, kanalsamspill, handelstrender, butikkteknologi og andre temaer vi mener er relevante for norsk handel. I tillegg har vi en egen leverandørguide, en jobbseksjon og en eventoversikt.

Kontaktinformasjon:
  • Nyhetstips og pressemeldinger: Send en mail til tips@netthandel.no med ditt tips eller pressemelding, så tar vi kontakt om vi vil vite mer. Husk å oppgi din kontaktinformasjon.
  • Partneravtale: Vi bygger Netthandel.no sammen med en rekke partnere. Send en epost til partner@netthandel.no om du vil komme i kontakt med oss.
Nøkkeltall:

Til tross for at vi lanserte så sent som i april 2014, har vi allerede blitt et samlingspunkt for alle som jobber med moderne handel:

  • Mer enn 3800 har meldt seg på våre nyhetsbrev. Blant våre abonnenter finner vi eiere, ledere og ansatte i store nettbutikker med mange millioner i omsetning til nyetablerte nettbutikker.
  • På vår nettside har vi mellom 800 og 2500 besøk hver dag.
  • Vi har vel 50 store og seriøse bedrifter og organisasjoner som partnere.
  • Mer enn 2000 følger oss på Twitter og 800 på LinkedIn.
  • Vi har blitt omtalt og sitert i en rekke medier, inkludert Aftenposten, Kampanje, Dagens Næringsliv, Internetworld, eHandel.se og E24.
  • Vi var representert i juryen til Handelsprisen 2016 i regi av Hovedorganisasjonen Virke.
Redaksjonelle retningslinjer:

Nettsiden har som mål å være helt objektiv og har derfor laget våre egne retningslinjer for hvordan vi skal forholde oss til omverden.

Hvem står bak nettsiden:

Nettsiden eies av det uavhengige selskapet Kunnskapsformidleren Netthandel.no AS  (org.nr 913 268 482). Ansvarlig redaktør er Ole Martin N. Evensmo.

Det er Driv Digital som bistår med teknisk utvikling av nettsiden, mens Raskesider.no tar seg av hosting.