Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.

Om oss

Netthandel er Nordens største møteplass for alle som jobber med netthandel, og vi er her fordi alle netthandlere fortjener fremgang. Vi bidrar til dette på flere måter. Hver dag publiserer vi nyheter på våre sider Netthandel.no og Ehandel.se. Siden 2021 har Netthandel dessuten søstersiden Influens.se, om og for influensere og influencer marketing. Vi mener at alle i netthandelsbransjen fortjener suksess, og det er noe vi ønsker å bidra til. Derfor overvåker vi bransjen kontinuerlig for å sikre at våre lesere får tilgang til ferske nyheter, nyttig innsikt, rapporter og undersøkelser, samt den siste statusen på sine bransjekolleger.

Våre familiemedlemmer

Netthandel er en del av Ehandel, Nordens største møteplass for alle som jobber med netthandel. Ehandel består i dag av de redaksjonelle nyhetssidene Ehandel.se, Influens.se og Netthandel.no. Netthandel står dessuten bak Nordens største netthandelskonferanse, NXT Nordic, med fokus på morgendagens handel. I Sverige arrangerer Ehandel de populære arrangementene Emeet, Ehandelsgolfen, Ehandelspadeln og Influencer Marketing Summit.

Om medlemskapet

Netthandel Pluss er en medlemstjeneste som fremfor alt retter seg mot selskaper som driver nettbutikker. Hvem som helst kan imidlertid bli abonnent, om man kun vil ta del av det eksklusive materialet på nettsiden og få rabatter på eventer. E-handlere som blir medlem får dog benytte seg av en rekke fordeler og blir en del av vår nettside. Medlemmer synes i vårt medlemsregister og får mulighet til å publisere sponsede artikler på siden. De får også forhåndsinformasjon om og rabatter på våre eventer og kan benytte seg av vår tilbudstjeneste for bedre priser på eksempelvis frakt og mye mer.

Redaksjonelle føringer

Netthandel er en bransjeavis og møteplass for alle som driver innen eller er interesserte i netthandel. Primært dekker vi handel av fysiske varer innen B2B og B2C, men stadig mer relevant er også C2C og vi skriver oftere om brukthandelen og logistikken som hører til.

I takt med netthandelens raske vekst har vi utvidet vårt dekningsområde. Når fysisk og digital handel i stadig større grad flyter sammen er det en logisk utvikling at vi overvåker retailbransjen generelt – selv om vi har et spesielt fokus på det historiske skiftet som handelen befinner seg.

Inkludert i vårt dekningsområde er de tjenester som brukes i bransjen, som betalingstjenester og logistikktjenester. Til en viss grad tar vi også for oss salg av digitale varer og ulike typer digitale tjenester.

Det overordnede målet med vår nyhetsformidling, akkurat som med hele Netthandel, er å spre kunnskap om og styrke den nordiske netthandelsbransjen. Ettersom netthandelen er grenseløs er vår nyhetsformidling også global og løfter hendelser og fenomener fra hele verden.

Har du tips om nyheter som du ønsker å formidle til oss? Nøl ikke med å høre fra deg til tips@netthandel.no, så sørger vi for at det havner hos rett redaksjon.

Les nyheter om Netthandel.no i presserommet vårt.

Redaksjonelt ansvar

Hver enkelt journalist tar sine egne redaksjonelle vurderinger og er selv ansvarlig for å følge norsk lov og Netthandel.no sine egne redaksjonelle verdier. Vi arbeider selvsagt etter Vær varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med den aktuelle journalist. Om dette ikke fører frem, kan klager rettes til daglig leder.

Nyhetsbrevet som holder deg oppdatert

Få oversikt over de siste nyhetene innen netthandelsbransjen hver tirsdag og torsdag, helt kostnadsfritt.

Sjekk innboksen din, vi sender deg en bekreftelsesmail for ditt abonnement.