Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

360 Logistics signerer viktig avtale – utvider med 10 000 kvadratmeter

Illustrasjon: 360 Logistics
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Etterspørselen øker hos 360 Logistics.

ANNONSE

Etter en investeringsrunde tidligere i år meddelte 3PL-aktøren at de ville benytte noe av den nyinnhentede kapitalen til å utvide til nye lokasjoner. I dag kan 360 Logistics meddele at avtalen er i boks – de utvider med over 10 000 kvadratmeter et lite stykke utenfor Oslo.

Selskapet har signert en langsiktig leieavtale med Bjørn Rune Gjelstens eiendomsselskap, Fabritius Gruppen AS. Avtalen inkluderer 10 500 kvadratmeter i et nytt, moderne logistikkbygg i Drøbak som totalt teller 19 000 kvadratmeter.

Vi har vokst mye de siste årene og ser at etterspørselen etter våre tjenester øker i takt med at netthandel tar over for tradisjonell retail. Det er bare et tidsspørsmål før vi får behov for mer areal, sier Gustav Jebsen, gründer og daglig leder i 360 Logistics.

Bygget skal stå ferdig i desember 2023 og 360 Logistics er per nå første leietaker i det som etter planen skal bli et av landets mest moderne logistikkparker i løpet av de kommende årene.

Vårt fokus er å flytte grenser og gjøre moderne logistikk med rask levering allment tilgjengelig for nordiske nettbutikker, og da er det avgjørende å være tett på  sluttkundene. Fabritius’ nye logistikkpark er kun et steinkast fra Oslo og dermed perfekt til dette formålet, sier Jebsen.

LES OGSÅ: De skal bli best innen 3PL – henter penger fra kjente investorer

"Et positivt tilskudd"

Foreløpig befinner 360 Logistics seg på Økern i Oslo. Her har selskapet allerede en langsiktig leieavtale, også med Fabritius, og Jebsen er usikker på om man fremover vil beholde begge lokasjoner eller flytte hele virksomheten til Drøbak.

Hvorvidt vi beholder begge lokasjoner avhenger både av kapasitetsbehov og  hvordan vi kan gi et best mulig tjenestetilbud til våre kunder. Uansett utfall ser vi at et nytt moderne logistikkbygg like utenfor Oslo gir mer fleksibilitet og et positivt tilskudd til vårt tjenestetilbud, sier Jebsen.

Fabritius er dessuten aksjonærer i 3PL-selskapet. Dette siden leieavtalen på Økern ble inngått i begynnelsen av 2021. Asgeir Solheim, administrerende direktør i eiendomsselskapet, forteller hvor viktig signeringen av 360 Logistics er for virksomheten deres.

Lager og logistikk er blitt en enda viktigere del av samfunnet og det har tydelig  kommet tilsynet de senere årene, og vi har tro på ytterligere vekst fremover. Lagerbygg er også Fabritius sitt kjerneområde innen eiendomsutvikling og  eiendomsforvaltning. Signeringen av 360 Logstics er en viktig milepæl for  logistikkparken vår i Drøbak og markerer forlengelsen av et partnerskap som vi har veldig gode erfaringer med og har store ambisjoner for, sier Solheim.

Del artikkel: