Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.

SPONSET INNHOLD

5 fordeler med automatisk tekstflyt

Man hører ofte at det er vanskelig å produsere kvalitetsinnhold på flere forskjellige språk, men dette er ikke nødvendigvis sant lenger. Faktisk kan moderne teknologi være en nøkkel til å spare både tid, penger og energi – ressurser du isteden kan legge i andre deler av virksomheten din.

Det er flere fordeler med å automatisere hele eller deler av innholdsproduksjonen. Her forteller innholdsekspertene fra Contentor om fem store fordeler du oppnår ved å integrere tekstinnholdet ditt.

Fra én tekstlinje til tusenvis av ord

Har du noen gang vært i en situasjon der du en dag skal oversette én overskrift eller setning, for så å trenge 100 nye produktbeskrivelser dagen etter? Det er en ganske vanlig situasjon når du driver med e-handel og legger til nye produkter hver eneste dag. Hva vil være den beste løsningen som både sparer tid og reduserer administrasjon?

Manuelt arbeid tilhører fortiden – si «hei» til automatisering!

Å drive en e-handelsbedrift – uansett hvilke plattformer du er aktiv på – krever hardt arbeid med tekst i alle former og formater. Dersom du ikke har ressurser selv, eller ønsker å fokusere på andre deler av virksomheten, kan det være lurt å skaffe seg eksperthjelp.

Contentor har vært i bransjen helt siden 2008. Det betyr at vi har fulgt e-handelen fra den spede begynnelsen til der den er i dag. Utviklingen har gått mer og mer mot integrasjon og automatisering av arbeidsflyten, og dette forenkler prosessen betraktelig for deg som kunde. Rabie Salem, administrerende direktør i Contentor, sier det slik:

Vårt mål er å skape merverdi for kundene våre gjennom integrasjon. Det å håndtere enorme mengder tekst kan helt klart føre til både problemer og merarbeid. Derfor har vi nå et stort fokus på at kundene skal integrere seg med oss, og på å beskrive de mange fordelene dette genererer.

Hvordan jobber du i dag – og hvordan vil du jobbe i fremtiden?

Det er ikke til å komme fra at manuelt arbeid fremdeles finnes (og trengs) i visse deler av arbeidsflyten. Når det kommer til innhold, kan man derimot skrelle vekk en hel del av dette, og oppnå høy kvalitet med relativt liten innsats. Med modulene Magento 2, Prestashop og ikke minst vårt egenproduserte API legger Contentor til rette for å sende tekst frem og tilbake både raskt og enkelt. Dette muliggjør også automatisk publisering, noe som kan være et stort konkurransefortrinn i markedet.

Rabie utdyper tankene han har om integrerte kunder:

Vi elsker integrasjon og forstår at kundene våre har svært ulike behov. Derfor tilbyr vi skreddersydde løsninger og veileder kunden fra start til mål for å sikre suksess på både kort og lang sikt.

5 fordeler ved å ha en tettere integrasjon med Contentor

  • Skreddersydd
  • Skalerbart
  • Effektivt
  • Sømløst
  • Kvalitetssikrende

Ønsker du at tekstinnholdet ditt skal få en bedre og raskere vei til markedet?

Kontakt Contentor i dag, eller klikk deg inn på Contentors nettsider for å finne ut mer.

 

Del artikkel: