Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.

SPONSET INNHOLD

Nettbutikkene øker omsetningen ved hjelp av rike brukerprofiler

Nettbutikkene øker omsetningen ved hjelp av rike brukerprofiler

Norske Cxense gjør nå suksess over hele verden med en avansert programvare som gir økt innsikt om hver kunde.

Markedet og konkurransen innen netthandel blir tøffere. For å lykkes i et stadig mer konkurranseutsatt marked er det nødvendig å få økt innsikt om hver enkelt kunde og kunne bruke innsikten og bruker dataene i sanntid.

Økt innsikt gjør det mulig å drive innovasjon ved fornyelse og forbedrede kundeopplevelser som igjen leder til økte konverteringer. Vi gjør dette sammen med våre kunder, og ønsker både små og større netthandelselskaper inn i et samarbeid.

Vi samarbeider med små og store aktører

Cxense har flere netthandelskunder i Norden, både små og store selskaper. Vi hjelper kundene våre med å selge mer gjennom digitale flater ved bruk av data i sanntid. Sammen bygger vi rike brukerprofiler som kombinerer brukeratferd med data fra CRM, kjøpshistorikk, kundeklubber, foretrukket betalingsmåte m.m.

Dette åpner for nye spennende muligheter som kan utnyttes i sanntid. Cxense sine løsninger fungerer med alle e-handelsplattformer.

Slik fungerer et Data Layer

Mye av nøkkelen til å lykkes digitalt fremover handler om å kunne utnytte all dataen man har tilgjengelig.  Vi ser at dette nå blir et rent "data play” og hvor  Amazon, Google, Facebook er best in class.  For å kunne jobbe smart med data trenger man å ha et data layer hvor data på  tvers av ulike siloer på utnyttes i sanntid. Dette er noe flere og flere selskaper har oppdaget, og ønsker å få på plass så raskt som mulig. For å arbeide effektivt med ulike datasiloer trenger man en Data Management Platform (DMP).

Cxense DMP i kombinasjon med vår beste praksis på dette området gjør at vi kan hjelpe kundene med å skape ytterligere verdi av egen data.

Cxense har fått internasjonal anerkjennelse for sin DMP både i  Gartner ´s Magic Quadrant og i Forrester-rapporten for 2017.

Om Cxense

Cxense har hovedkontor i Oslo og har vokst til mer enn 180 ansatte hvor halvparten jobber i R&D. Selskapet har nådd en årlig omsetning på over 200 millioner kroner siden oppstarten i 2010.

Om du skulle ønske en prat med Cxense om hvordan vi kan hjelpe ditt nettsted, så er det bare å send en e-post til anders.jorgensen@cxense.com

Les mer om Cxense.

Cxense

Del artikkel: