Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Posten forventer 200 000 pakker i døgnet de neste dagene

Posten forventer 200 000 pakker i døgnet de neste dagene
Posten venter 200 000 pakker i døgnet de neste dagene.
therese.karlsrud.haugen

Pakkerekord i Postens pakketerminaler.

ANNONSE

Den siste uken kom 324 semitrailere til Posten og Brings Logistikksenter Oslo, i forbindelse med de store overståtte salgsdagene. De forventer 30 prosent flere pakker enn tilsvarende uke i fjor. Det er rekord. 

- Vi var forberedt på økning, men er likevel gledelig overrasket. De mengdene som kommer inn til Postens terminaler er større enn noen sinne i forbindelse med Black Friday. Nå er alle mann på dekk og pakkebåndene går for full fart, sier pressesjef John Eckhoff i Posten Norge i en pressemelding. 

200 000 pakker i døgnet

Noe av økningen skyldes at Posten har fått flere nettbutikker som kunder det siste året, samtidig som Black Friday-handelen øker kraftig år for år. De neste dagene er det ventet i gjennomsnitt 200.000 pakker i døgnet på Posten og Brings Logistikksenter Oslo.

Posten oppfordrer dermed alle til å hente pakkene sine så fort som mulig. Pakkeantallet vil trolig øke de neste to-tre ukene, og man kan risikere at det blir fullt i mange Post i butikker.

Hjemlevering til hele Norge

Dersom det blir travelt i julestria, kan man også få pakken levert på døra. Posten skal i år ha utvidet tilbudet om hjemlevering til hele Norge.

- Vi ser en kraftig økning i antallet hjembestillinger. Mange synes det er både praktisk og behagelig å få pakken rett hjem, sier Eckhoff.

Del artikkel: