Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Boikotter Black Friday: ”Selvfølge å ta avstand fra kjøpehysteriet”

Sofie Saberski, Markedssjef hos Naturkompaniet.
Foto: Naturkompaniet
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Tilbyr vedlikehold av tursko.

ANNONSE

Nå er det dags for svenske Naturkompaniets første Black Friday med fysisk tilstedeværelse her til lands, og etter fem år med boikott av denne shoppingdagen i hjemlandet videreføres tradisjonen i den nyåpnede butikken på Sørlandssenteret i Kristiansand.

For oss på Naturkompaniet er det en selvfølge å ta avstand fra kjøpehysteriet som preger Black Friday. Et av de aller viktigste aspektene når det kommer til bærekraft er å gi et langt liv til det man kjøper, ved å bruke og slite ut sine plagg og sitt utstyr over så lang tid som mulig. Derfor vil vi på Naturkompaniet oppfordre våre kunder til å vedlikeholde og reparere det de allerede har, før de kjøper seg noe nytt, sier Sofie Saberski, markedssjef på Naturkompaniet, i en pressemelding.

Friluftsgiganten oppfordrer kundene til å ta vare på det de har, og tilbyr i stedet gratis vedlikehold av tursko for sine kundemedlemmer. Selskapet opplyste i forbindelse med åpningen av deres første butikk i Norge at det forventes en rekke etableringer av nye butikker i 2022.

LES OGSÅ: Friluftsgigant åpner i Norge: "Etableringene skal komme på rekke og rad"

Allerede nå i slutten av november vil butikk nummer to åpne på Kongsberg, og det uttales i pressemeldingen at reparasjon og vedlikehold av turprodukter skal tilbys i alle Naturkompaniets butikker i løpet av det kommende året.

Del artikkel: