Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Posten tester «gjemme-levering» hjemme hos deg

Posten tester «gjemme-levering» hjemme hos deg
Postbud Bente Bråthe prøver «gjem-levering» i en putekasse hjemme hos en testkunde.
Bilde: Birger Morken/Posten Norge
Bjørn Skomakerstuen

Det er ikke alltid du er hjemme for å motta pakken du venter på. Derfor tester Posten Norge levering på ditt eget utvalgte gjemmested.

ANNONSE

Vanligvis må du hente pakkene på Posten, men stadig flere ønsker hjemlevering i en tid med kraftig økning i netthandelen.

Samtidig er de fleste opptatt med helt andre ting enn å vente på at postbudet skal komme hjem med pakken.

Nå gjennomfører Posten Norge en test der utvalgte husstander kan få pakken levert der de ønsker - selv om det ikke er noen hjemme.

Kundene velger sitt eget gjemmested

- Det finnes bare én riktig måte å levere, nemlig slik dine kunder ønsker å motta. Denne løsningen er en tilpasning av hjemlevering til livene vi lever i dag, og vi er spente på å se hva kundene synes, sier pressesjef John Eckhoff i Posten Norge, i en pressemelding.

Løsningen er veldig enkel.

Husstanden finner først et sted de synes er passende for pakkelevering. Det kan være i en putekasse på terrassen, bak ei dør med kodelås eller et annet sted hvor postbudet kan sette pakken.

Deretter registrerer du deg på posten.no og beskriver stedet.

Gode tilbakemeldinger

- Vi er allerede i gang med testen, og tilbakemeldingene så langt er overstrømmende. De som har fått pakken på sitt eget leveringspunkt opplever det som både trygt og enkelt, sier Eckhoff.

Posten har invitert 10 000 husstander i Oslo, Lommedalen, Langhus, Drammen, Lye, Varhaug, Kolltveit og Fjell til å bli med på testen. For husstander på disse stedene er det fortsatt mulig å bli med på testen.

De som velger å bli med på testen får selvsagt en liten gulrot.

I testperioden får deltakerne nemlig gratis hjemlevering av alle pakkene som kommer med Posten.

Del artikkel: