Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

NĂ¥ inntar hjemleveringstjenesten Oslo Lufthavn

Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Lanserer flyplasslevering.

ANNONSE

NĂ¥ kan reisende pĂ¥ Oslo Lufthavn bestille mat fra flyplassens restautranter mens de sitter pĂ¥ Flytoget eller stĂ¥r i sikkerhetskontrollen – alt for Ă¥ slippe en stressende start pĂ¥ reisen.

Leveringstjenesten har foreløpig ikke innsatt bud inne pĂ¥ selve flyplassen, men løsningen gĂ¥r altsĂ¥ ut pĂ¥ at man forhĂ¥ndsbestiller fra utsalgsstedet og fĂ¥r et tidspunkt maten vil være klar for henting – senest 25 minutter etter bestilling.

I første omgang er tjenesten kun tilgjengelig for reisende innenlands, men i løpet av sommeren vil flere spisesteder bli addert og i august vil tjenesten bli tilgjengelig ogsĂ¥ for utenlandsreisene.

Vanligvis leverer vi maten til deg der du er, men av naturlig Ă¥rsaker har vi ikke budpartnere inne pĂ¥ flyplassen. SĂ¥ du henter maten selv fra utsalgsstedet, men heldigvis er ikke avstandene sĂ¥ store. Tjenesten koster ikke kundene noe ekstra, og vi jobber nĂ¥ ogsĂ¥ med restaurantene for Ă¥ fĂ¥ pĂ¥ plass spesialpakker og særlig gode tilbud til den som bestiller i appen, sier Elisabeth Stenersen, daglig leder av Wolt i Norge.

Wolt leverer allerede fra restauranter i over tredve byer i Norge, i tillegg til levering av dagligvarer fra sine to Wolt Markets i Oslo og Trondheim. NĂ¥ sikrer teknologiselskapet nok en inntektskilde fra en flyplass som antas Ă¥ være nok sĂ¥ travel over sommeren.

Med forhĂ¥ndsbestilling av mat og drikke med Wolt, reduserer vi stress og friksjon for vĂ¥re passasjerer slik at enda flere kan nyte god mat før de flyr. Særlig nĂ¥ om sommeren, nĂ¥r mange reiser med familien bidrar Wolt til Ă¥ gjøre opplevelsen for vĂ¥re reisende enklere, og gir flere mulighet til Ă¥ teste ut de mange gode spisestedene vi nĂ¥ har pĂ¥ Oslo lufthavn, sier Elif Runa  Nordal, Leder Forretningsutvikling, i Avinor.

Tjenesten er i første omgang i samarbeid med restaurantene til Scandinavian Service Partner (SSP). Disse har tidligere testet løsningen pĂ¥ Oslo Sentralstasjon, med suksess.

Bestilling via Wolt har vært en suksess for vĂ¥re serveringssteder pĂ¥ Oslo Sentralstasjon, og vi gleder oss nĂ¥ over Ă¥ kunne utvidet tilbudet til reisende fra Oslo Lufthavn. Det vil gjøre det  enda raskere og enklere Ă¥ ta med seg et godt mĂ¥ltid pĂ¥ reisen, sier Bente Brevik, administrerende direktør i SSP Norway.

Del artikkel: