Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Blivakker utvider sin fysiske tilstedeværelse: ”Store ambisjoner”

Gründer og daglig leder i Blivakker, Einar Øgrey Brandsdal, her med ansatte i Blivakkers butikk på Sørlandssenteret.
Foto: Einar Øgrey Brandsdal/LinkedIn
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Østlandet er nestemann ut.

ANNONSE

Tirsdag ettermiddag dropper Einar Øgrey Brandsdal nyheten om at Blivakker har tatt avgjørelsen om å åpne nok en fysisk butikk. Den norske sminkesuksessen skal utvide sin fysiske tilstedeværelse i Norge og i løpet av neste år vil butikk nummer tre i rekka åpne på Østlandet, om alt går etter planen.

Det er fem år siden selskapet startet sin første fysiske butikk i Markensgate i Kristiansand sentrum. Butikken på Sørlandssenteret, utenfor Kristiansand sentrum, har vært i drift i ett år. Ifølge gründeren har man nok tallgrunnlag for å kunne satse videre, forhåpentligvis lønnsomt.

Vi har store ambisjoner. Vi tror at kombinasjonen av fysisk tilstedeværelse rundt i Norge vil øke merkevaren til Blivakker, skriver Brandsdal på sin LinkedIn-profil, uten å legge skjul på at han gleder seg stort til dette neste steget.

Foruten fysiske butikker har Blivakker både en hudpleiesalong samt et dermasenter som skal åpne om ikke alt for lenge, også på Sørlandssenteret. Det blir altså første gang Blivakker beveger seg utenfor kjente trakter når man utvider til Østlandet.

Vi tror det blir flere fysiske butikker nedover veien. Det er bare å glede seg. Vi er svært langsiktige og ønsker i all hovedsak å finne gode lokasjoner hvor det er mye mennesker til stedet fremfor å forhaste seg. Dette er gøy, skriver Blivakker-gründeren på LinkedIn.

Netthandel har kontaktet Brandsdal for ytterligere kommentarer.

Del artikkel: