Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Postens økonomi- og finansdirektør slutter og går til Coop Norge

Irene Egset forlater Posten til fordel for Coop.
Foto: Posten Bring
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Etter fire år i stillingen.

ANNONSE

Torsdag formiddag delte Posten Bring AS en melding med nyheten om at deres konserndirektør for økonomi og finans har valgt å slutte.

Irene Egset tiltrådte rollen som CFO i Posten Bring i januar 2019 – men nå skal hun altså videre. Og det til Coop Norge.

Egset vil bli i Posten Bring ut oppsigelsestiden på seks måneder, står det skrevet i meldingen.

Konserndirektøren har tidligere erfaring fra Statkraft, både som CFO samt Executive Vice President Corporate Staff. Nå overtar hun rollen som CFO i Coop Norge, en rolle som i dag fylles av Merete Valderhaug.

Vi er veldig fornøyde med å ha fått en så kompetent og erfaren person inn på laget, som skal bidra til å løse komplekse og viktige oppgaver i en av de tyngste og viktigste områdene for Coop i Norge. Merete Valderhaug fortsetter i rollen som CFO til Irene er på plass i februar neste år.

Hun vil da gå over i en spesialrådgiverstilling før hun trer inn i pensjonistenes rekker i 2025. Hun har gjort en formidabel jobb på en svært stødig og kompetent måte, og vi er veldig glade for at vi får nyte godt av Meretes kompetanse og erfaring i noen år til, Simen Kjønnås Thorsen, kommunikasjonsrådgiver i Coop Norge, til Netthandel.

Netthandel har forsøkt å komme i kontakt med Posten Bring for en kommentar til saken, foreløpig uten hell.

Del artikkel: