Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Slik blir IT-gigantens nye konseptbutikk

Slik blir IT-gigantens nye konseptbutikk
Dustin Concept Store i Stockholm
Foto: Pressefoto / Dustin
Netthandel

For å gi bedre oppfølging til små og mellomstore selskaper, bygges nå Dustin Concept Store om for å bedre tilpasse seg brukernes behov.

ANNONSE

Skillet mellom nett og butikk står for fall, noe den svenske nettbaserte IT-giganten Dustin Group som i Norge kjemper mot blant annet Komplett Group, Elkjøp, Expert og Atea, beviser. Dustin har siden høsten 2015 drevet konseptbutikken Dustin Concept Store i Stockholm.

Også den norske konkurrenten Komplett har konseptbutikk; foreløpig kun i Oslo, men de har tidligere sagt at flere butikker kan bli aktuelt.

Vi meldte i januar om Maxbo som har bygd om sin flaggskipbutikk, med inndeling av butikken etter rommene i huset. Nå velger Dustin å gjøre det samme i sin konseptbutikk. De viser nå varene i butikken stilt ut under temaene møterom, mobilitet og kontor.

Målet til Dustin og deres konseptbutikk er å hjelpe små og mellomstore selskaper med deres IT-utfordringer. I butikken får man både rådgivning og mulighet til å se på produkter. Konseptbutikken fungerer også som møteplass der kundene kan delta på seminar eller sitte ned i loungen for å jobbe og drikke kaffe.

Det er kun utvalgte produsenter som inngår i Dustin Concept Store. De som etter siste oppgradering av konseptet er inne i varmen, er Canon, Dell, F-Secure, HP, Lacie, Lenovo, Logitech, Microsoft, Netgear, Plantronics, Samsung og Wacom.

Del artikkel: