Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

To milliarder investert i øst og vest: Nå inntar Postnord Nord-Norge

Robin Olsen, adm. dir. i Postnord Norge // Foto: Postnord
Vil være tilknyttet til havnene i nord.
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Frem til 2014 leverte Postnords virksomhet kun pakker mellom virksomheter. I dag er logistikkaktøren blant de største i landet som sørger for at pakker finner veien hjem også til forbrukere.

Samtidig jobber Postnord steinhardt for å nå sine mål om å bli fossilfrie innen 2030 – et arbeid som blant annet er belønnet med kåringen som en av Europas klimaledere av Financial Times i både 2022 og 2023.

Som et neste steg på veien mot delmålene å redusere CO2-utslipp med 40 prosent innen 2025, og nullutslipp på siste mil senest i 2027, investerer Postnord nå tungt i Nord-Norge.

Vi investerer for fremtiden, både i løsninger som automatiser og effektiviserer sortering og håndtering av pakker og gods, i miljøvennlige bygg og i en fossilfri bilpark, sier administrerende direktør i Postnord Norge, Robin Olsen, i en pressemelding.

Bodø er først ut

De siste årene skal Postnord ha investert nære to milliarder kroner i Norge for å gjøre sitt logistikknettverk mer miljøvennlig og for å effektivisere sorteringen av pakker og gods.

Nå skal man inn i nye lokaler i Bodø, Tromsø og Harstad.

Logg inn for å fortsette lesingen

Få tilgang til alt innhold - bli Netthandel Pluss medlem!

Del artikkel: