Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Mockbergs rekordår: "Det største som har skjedd i min karriere"

Elvira Eriksson, medgründer i Mockberg // Foto: Mockberg.no
Har vokst seg sterke i Norge.
Izabella Borowska

Det svenske klokkemerket Mockberg har offentliggjort sine sifre for 2023. Inntektene mer enn doblet seg og økte med 165 prosent, til 61 millioner svenske kroner. Det skriver Breakit.

Årets resultat fikk også et kraftig løft. Det vokste med over 2700 prosent og endte med en profitt på 5,1 millioner kroner.

Det føles som om vi har funnet vår målgruppe, vet hva de ønsker og har forstått hvordan vi skal nå ut til dem, sier gründeren Elvira Eriksson til nettstedet.

ANNONSE

En sterk medvirkende faktor til suksessen skal være vekst i selskapets eksisterende markeder: Sverige og Norge. I løpet av året har de også inntatt et nytt stormarked, i form av Tyskland.

I 2024 jobber selskapet mot å nå neste store milepæl.

Vi skal over 100 millioner i omsetning i år, sier Elvira Eriksson og fortsetter:

Lønnsomheten fortsetter i samme tempo som i fjor. Vi selger mer av eksisterende produkter, så vi har ikke skapt noen ekstra kostnader.

Mockberg har i år rukket å lansere sin nettbutikk i Danmark, og om noen uker skal selskapets første fysiske flaggskipbutikk åpne dørene i Stockholm.

Det er det største som har skjedd i min karriere. Det er et stort lokale på 90 kvadratmeter, som gjøres klart nå.Det kommer til å bli utrolig. I år er det også 10 år siden jeg og broren min startet selskapet, så det føles ekstra gøy på grunn av det, runder hun av.

Del artikkel: