Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Adlibris inngår tre nye samarbeid — skal satse ytterligere på netthandel

Jonas Karlén, administrerende direktør for Adlibris. // Foto: Adlibris
— En forutsetning for effektiv og bærekraftig netthandelsvirksomhet.
Elisabeth Dahl Skjervheim
elisabeth@netthandel.no

Den svenske nettbokhandelen Adlibris ønsker å styrke sin posisjon som e-handler i Norden og er derfor allerede i gang med å bygge ut splitter nye lokaler. Nå har selskapet inngått tre ferske avtaler som skal dra den nye logistikkløsningen i land.

ANNONSE

Adlibris har inngått en ny 10-årig avtale med Företagsparken i Morgongåva for nye lokaler og er allerede i gang med utbyggingen. Disse skal stå klare i løpet av 2025.

Som en del av den nye utbyggingen har selskapet valgt å inngå tre avtaler som skal bidra til å effektivisere den nye logistikkløsningen.

Element Logic skal stå for en ny Autostore-løsning for plukkautomatisering, SGA for moderne banesystemer og Nöjd AB for optimal pakkeautomatisering.

Vårt langvarige og vellykkede samarbeid med SGA og Nöjd AB har vært en forutsetning for effektiv og bærekraftig netthandelsvirksomhet, og vi er glade for å fortsette å utvikle oss sammen, sier Jonas Karlén, administrerende direktør for Adlibris, i en pressemelding.

Ved å velge Element Logic får vi en pålitelig, erfaren og fleksibel leverandør av automatisering, noe som gjør oss enda bedre til å tilby våre kunder en førsteklasses leveringsopplevelse. Investeringen styrker vår posisjon som en av de ledende netthandlerne i Norden og den største bokhandelen, legger Karlén til.

Det nye anlegget skal utstyres med automatiserte logistikkløsninger som legger til rette for optimaliserte logistikkløp.

LES OGSÅ: Slik skal Adlibris styrke sin posisjon i Norge – henter markedsekspert

Del artikkel: