Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Administrerende direktør i Indiska går av – styrelederen trer inn

Yvonne Magnusson-Norling forlater stillingen som administrerende direktør i Indiska. // Foto: Indiska
Yvonne Magnusson-Norling forlater selskapet etter ett år.
Jimmy Andersson

Yvonne Magnusson-Norling tiltrådte som administrerende direktør for Indiska i januar 2023. Hennes oppdrag har vært å få fart på kjeden og snu tap til lønnsomhet, men etter bare litt over ett år velger hun nå å gå av.

I en pressemelding skriver selskapet at Indiskas styre, og Yvonne Magnusson-Norling har blitt enige om at det er riktig tidspunkt å overlate stafettpinnen da en ny ledelse vil være nødvendig i neste steg i selskapets utvikling.

ANNONSE

Indiskas styreleder Annika Rost trer inn som konstituert administrerende direktør i perioden rekrutteringsprosessen for en ny permanent administrerende direktør pågår.

Vi vil takke Yvonne for hennes innsats i løpet av Indiska 1901 ABs første driftsår. Styret vil starte arbeidet med å rekruttere ny administrerende direktør, og i mellomtiden er jeg veldig trygg på å lede arbeidet videre sammen med Indiskas ledelsesgruppe og alle medarbeidere i en overgangsperiode, sier Annika Rost, konstituert administrerende direktør og styreleder for Indiska 1901 AB.

Den klassiske kjeden gikk konkurs i oktober 2022, etter å ha blitt sterkt presset under pandemien. Merket ble deretter kjøpt opp av Färna Invest, som nå prøver å gi Indiska en lønnsom fremtid.

Nøyaktig hvordan det har gått i selskapets første virkelige driftsår, som avsluttes ved utgangen av april i år, har de imidlertid ikke gitt noen hint om.

LES OGSÅ: Indiskas nye toppsjef om oppdraget: “Jeg er rett person”

Del artikkel: