Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Alibaba og Klarna investerer i globalt samarbeid

Administrerende direktør i Klarna, Sebastian Siemiatkowski, og gründeren av Alibaba, Jack Ma.
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Deler ambisjoner om overlegne handleopplevelser.

ANNONSE

Alibaba investerer i den svenske betalingsgiganten Klarna med sitt teknologiselskap Ant Financial Services Group. Ant Financial er eier av den verdensledende betalings- og livsstilsplattformen Alipay.

Deres pågående samarbeid gir allerede kjøpere hos AliExpress muligheten til å bruke Klarnas populære løsning om å kjøpe nå, og betale senere. Nå utvider de to selskapene samarbeidet sitt for å kunne gi mer innovative og praktiske finansielle tjenester til forbrukere verden over.

LES OGSÅ: Klarna dro inn 7 milliarder: "En ny butikk hvert syvende minutt"

Setter det globale tempoet

Administrerende direktør i Klarna, Sebastian Siemiatkowski, forteller at de er glade for tilliten og at de gleder seg til å jobbe videre med et konsern som virkelig har satt det globale tempoet når det kommer til innovasjon innen detaljhandel og app-økonomi.

For lenge har forbrukere måttet tåle ikke-intuitive, kjedelige og altfor komplekse tjenester når de handler både online og offline. I hjertet av dette samarbeidet mellom Klarna og Alipay er en delt ambisjon om å innovere virkelig overlegne handleopplevelser og skape destinasjoner for inspirasjon for forbrukere verden over, sier Siemiatkowski i en pressemelding.

LES OGSÅ: Norsk betalingsaktør tar opp kampen mot Klarna

En kilde har oppgitt til Reuters at Ant Financials investeringer tilsvarer under én prosent av aksjene i Klarna.

Del artikkel: