Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Amazon har begynt å levere samme dag i Sverige

therese.karlsrud.haugen

Slik fungerer det.

ANNONSE

Snart ett år etter lanseringen av Amazon i Sverige har nettgiganten fortsatt ikke meldt sin ankomst til Norge. Likevel er det interessant å følge med på hva den amerikanske nettgiganten driver med i nabolandet.

I løpet av sommeren skal selskapet nemlig ha økt fokuset på korte leveringstider. Det har tidligere vært mulig for svenske kunder å bestille senest 23.00 på kvelden og få varen levert dagen etter, men heller ikke det er raskt nok for Amazon.

LES OGSÅ: Amazons luksusbutikk er på vei til Europa

Denne uken har selskapet lansert levering samme dag i Sverige, noe som foreløpig er tilgjengelig kun i Stockholm-området.

Vår søsternettside Ehandel.se har i den forbindelse testet ut Amazons nye leveringsalternativ. De har blant annet funnet ut at det koster 65 svenske kroner og at det er logistikkselskapene Airmee og PostNord som står for den raske utkjøringen fra lageret i Eskilstuna.

Etter å ha ventet spent, og litt forsinket, dukket pakken opp rett utenfor døren sent på kvelden. Resultatet er at tjenesten fungerer bra, men at pakken kan komme alt mellom klokken 17.00 og 22.00 avhengig av hvor du er i leveringsrunden. Så for alle som trenger den boken, skrutrekkeren, hundematen, TV'en eller hva som helst - bare fantasien og lagerbeholdningen setter grenser - allerede samme dag, er det fullt mulig. Så lenge du bor i Stockholm-området da, skriver Nils Lund, journalist for Ehandel.se i artikkelen.

Den berømte prime-tjenesten til Amazon har dog ikke blitt aktivert i Sverige ennå, så frakten må nok betales for en stund til.

Del artikkel: