Amazon har lansert Prime i nabolandet

"Vi er utrolig glade"

Fra og med i dag kan svenske kunder registrere seg på Amazon Prime, som er nettgigantens premiumtjeneste med fordeler som blant annet fri frakt.

Amazon ble lansert i Sverige for rundt ett år siden, som er nettgigantens første nordiske land. Nå får også svenskene være de første til å teste Amazon Prime, som nå koster 59 svenske kroner i måneden.

Annonse

LES OGSÅ: Amazon har begynt å levere samme dag i Sverige 

Det har gått nesten ett år siden vi lanserte Amazon i Sverige og vi er veldig fornøyde med mottagelsen fra våre svenske kunder, sier Gulfem Toygar, Country Manager for Amazon i Sverige.

Fra før av har tjenesten over 200 millioner medlemmer i 22 land. Her har medlemmene tilgang til filmer og serier, gratis spill samt spesielle tilbud og som nevnt gratis frakt. Amazon tilbyr levering direkt hjem eller til nærmeste postkontor allerede neste dag. I Stockholm-området har selskapet også lansert samme dag-levering.

Vi er utrolig glade for at svenske butikker nå kan selge til 200 millioner medlemmer verden over og allerede benytte seg av fordelene med Prime. Med lanseringen av Amazon Prime vil vi forenkle livet for svenske kunder, sier Jamil Ghani, Vice President på Amazon Prime.

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!