Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.

SPONSET INNHOLD

Amazon kommer til NXT Nordic 2024

Den 23. oktober er det endelig tid for NXT Nordic på Oslo Spektrum!

Teknologien som driver utviklingen i handelsbransjen står i fokus under året utgave av Nordens største netthandelskonferanse. Hvordan kan teknologien effektivisere din virksomhet, forbedre kundeopplevelsen og skape nye muligheter for netthandelsbransjen?

Igjen samler vi over 1000+ deltagere, 40+ utstillere og 50+ foredragsholdere i Oslo Spektrum. NXT Nordic 2024 er det perfekte stedet å oppdage nye muligheter, møte potensielle samarbeidspartnere, mingle med bransjekolleger og fylle på med inspirasjon og ny kunnskap!

Hovedtemaene for i år handler om teknologien som driver neste generasjon netthandel og hvordan man skal innhente og håndtere førstehåndsdata på en trygg måte som gir sikker innsikt – og større avkastning. Men vi vil også få besøk av ledende eksperter innen handelsbransjen som vil fortelle hvordan de utnytter innovativ teknologi til sin fordel.

Amazon til NXT Nordic

Den amerikanske netthandelsgiganten, Amazon, har allerede fått godt fotfeste i Sverige hvor markedsplassen i fjor passerte 2 milliarder kroner i omsetning. Og det er med skrekkblandet fryd at netthandelsbransjen har sett giganten bevege seg nærmere og nærmere de siste årene. 

Hvordan sikrer en av verdens største netthandelsaktører fordeler med den nyeste teknologien? Hvordan påvirker den raske utviklingen deres plattform, logistikk og ikke minst kundeopplevelsen? Én ting er sikkert – og det er at vi gleder oss enormt til å høre hva slags nyheter Amazon vil dele med oss på scenen under NXT Nordic 2024!

Super Early Bird-tilbud – Få 50% rabatt på din standardbillett

I en kort periode senker vi billettprisen med 50 % – så grip sjansen til å sikre deg din NXT-billett allerede nå og spar 1 995 NOK! Rabatten gjelder kun for vår Standardbillett for eiere og ansatte i både fysisk og online retail. 

Book din rabatterte billett her!

Del artikkel: