Åpner sin femte butikk – men skal ikke bare selge varer over disk

Vil bekjempe "kjøp og kast"-mentaliteten.

Vi teller atten måneder siden Naturkompaniets inntreden i Norge, både fysisk og på nett. Den svenske kjeden åpner i dag sin femte butikk her i landet, denne gang i form av en utvidelse av deres allerede eksisterende Fjällräven Brand Store i Trondheim.

Ved siden av lokalene åpner man nemlig en Naturkompaniet-butikk og resultatet er 200 ekstra kvadratmeter å boltre seg på.

Annonse

Med etableringen i Trondheim den 5. mai blir dette vår femte Naturkompaniet-butikk i Norge og butikk nummer syv i selskapet. Naturkompaniets viktigste drivkraft er å på en naturlig måte dele med oss av vår kunnskap og erfaring med å ferdes ute i naturen. Enten du skal ut på en dagstur i skogen med familien, eller på en ukes telttur i fjellet, vil du finne det du utstyret behøver i vår nye butikk i Trondheim sentrum. Hvis vi på turen også kan tilføre noe av den kunnskapen som alle våre dyktige kolleger i butikkene innehar, har vi levert på vårt oppdrag, sier Simon Larsen, Head of Retail på Naturkompaniet, i en pressemelding.

Naturkompaniet har en sterk visjon om å spre kunnskap om bærekraftig forbruk og et ønske om å bekjempe "kjøp og kast"-mentaliteten.

I denne butikken vil man derfor tilby utleie av friluftsutstyr samt reparasjon og vedlikehold av produkter. Dessuten skal Naturkompaniet i Trondheim arrangere kurs for å spre kunnskap om naturen og friluftslivet – hvilket en naturligvis håper vil være med å styrke et Naturkompaniet-community.

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!