Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Åpner sin sjette butikk hittil i 2022 – ser fortsatt stor interesse

Tobias Höglind, Head of Retail i Trademax.
Foto: Trademax
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Det kan se ut til at Norge blir vinnerloddet for Trademax.

ANNONSE

Så langt i år har den svenske møbelkjeden Trademax åpnet fem butikker i Norge. Denne uken står butikk nummer seks i år, totalt nummer syv i rekken, klar til åpning i Stavanger.

Butikken rommer drøye 1000 kvadratmeter og åpner onsdag denne uken.

Vi har blitt tatt imot med åpne armer og føler oss virkelig hjemme i Norge. I tillegg ser vi fortsatt stor interesse for oss og for møbler til gunstige priser, ikke minst i storbyene, noe som gjorde Stavanger til et selvsagt neste steg, sier Simon Bengtsson, Retail Manager på Trademax, i en pressemelding.

I tillegg til sofaer og senger selger kjeden interiør, belysning samt sesongvarer. Totalt består sortimentet av rundt 200 000 artikler – i tillegg til nettbutikken deres, så klart.

Å kjøpe store møbler kan være en stor avgjørelser. I våre butikker får du muligheten til å prøve ulike modeller og kjenne på materialene. Vi ser frem til å kunne hjelpe og veilede våre kunder til de perfekte møblene ut fra deres forutsetninger og ønsker med førsteklasses personlig service. Vårt mål er å spare våre kunder for både tid og penger, gi en hyggelig handleopplevelse og sørge for at de ikke betaler mer enn nødvendig ved møblering av hjemmet, avslutter Bengtsson.

LES OGSÅ: Fortsetter inntoget i Norge med rasende fart – "høye besøkstall alle steder"

LES OGSÅ: Trademax' Norgessatsing: "Jo flere spillere, jo bedre"

 

Del artikkel: