Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Årets første: Disse nettbutikkene gikk konkurs i januar

Foto: Istock
Disse nettbutikkene gikk konkurs i januar.
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Januarmåned føles ofte lang, og denne gangen var dessverre konkurslisten likedan.

Creditsafe har tidligere denne uken gått ut med bekymringer for konkursutviklingen i Skandinavia. I Norge er det særlig detaljhandelsbransjen som får gjennomgå i årets første måned.

Til tross for at de totale viser en en liten nedgang fra rekordhøye tall i januar 2022, er daglig leder i Creditsafe Norge, Per Fjærestad, bekymret for hvordan utviklingen vil bli gjennom året.

Vi ser at det er stadig flere selskaper innen detaljhandelen på listen over de største konkursene i en gitt måned. Altså er det ikke kun små som går konkurs, men også store og etablerte aktører med mange ansatte og høy omsetning, uttalte Fjærestad tidligere denne i uken en kommentar til konkurstallene for januar.

LES OGSÅ: Roper varsko: Stadig flere konkurser i detaljhandelen

Totalt gikk 342 norske aksjeselskaper konkurs i januar. 65 av disse selskapene var registrert innen detaljhandel. 20 av disse var registrert innen agentur- og engroshandel.

Vi har finkjemmet listen og plukket ut de konkursene hvor vi kunne finne tilknyttede nettbutikker. Vi fant totalt 22 slike selskaper. Der vi har funnet aktive nettbutikker har vi lenket til disse.

Logg inn for å fortsette lesingen

Få tilgang til alt innhold - bli Netthandel Pluss medlem!

Del artikkel: