Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

10 millioner fulgte nettlanseringen til Super-Zlatan direkte tirsdag kveld

Netthandel

Zlatan Ibrahimović og Varner-Gruppen spiller hverandre gode med motenettstedet A-Z.

ANNONSE

I tillegg til å score spektakulære mål skal den svenske superspissen fronte Varner-Gruppens nettsatsing A-Z.

Gjennom selskapet Varner Ibrahimovic AB, som eies av den svenske fotballguden Zlatan Ibrahimović og de tre norske mote-brødrene i Varner-Gruppen, ble nettstedet A-Z.com etter lang tids promotering i sosiale medier endelig lansert tirsdag kveld denne uken.

Eierfordelingen i selskapet er 50/50.

10 millioner fulgte lanseringen «live» på nett

Tirsdag kveld kunne man følge lanseringen via livestream.

Se video nederst i saken!

Markedsdirektør Jens Bonesmo i det nye selskapet Varner Ibrahimovic AB sier til Netthandel.no at 10 millioner mennesker fulgte med på hva Zlatan hadde å si tirsdag kveld.

- Oi. Såpass, ja. Det må jo sies å være greie tall?

- Mer enn greit, humrer Bonesmo da Netthandel.no har ham på tråden.

A-Z er et rendyrket digitalt konsept. Fra A til Z.

- Det vil med andre ord ikke være snakk om etablering av fysiske butikker?

- Nei, det stemmer, bekrefter Bonesmo overfor Netthandel.no.

Det Zlatan vil ha, vil også folk ha

Det er sports- og treningstøy som Zlatan liker det som er tilgjengelig for folk flest på det nye motenettstedet. Kleskolleksjonen består av rundt 70 forskjellige barne- og herreklær. En egen damekolleksjon er underveis.

Kolleksjonen, som heter det samme som nettstedet, lanseres i 11 markeder; Norge, Sverige, Danmark, Finland, Østerrike, Frankrike, Tyskland, Italia, Nederland, Spania og Storbritannia.

Tekstil-brødrene Joakim, Petter og Marius Varner er kjent som opphavsmennene til kjente og kjære kjeder som blant annet Dressmann, Cubus, Bik Bok, Carlings og Urban.

Les også: Varner-Gruppen etablerer ny kleskjede


«It's not about the gear. It's all about you. And the time it takes to get from A-Z». Med disse ordene lanserte Zlatan sin nye sportkolleksjon tirsdag kveld.

«It's not about the gear. It's all about you. And the time it takes to get from A-Z». Med disse ordene lanserte Zlatan sin nye sportkolleksjon tirsdag kveld.
Foto: A-Z.com

 

Ett år fra idé til lansering

Ideen til konseptet kom for dagen da Zlatan og Petter Varner kom i snakk for et års tid siden. Etterhvert skjønte de begge at de likte ideen og verdiene knyttet til konseptet A-Z, og ballen begynte å rulle. Tirsdag kveld ble ideen vekt til live.

Mens Zlatan kan trening, kan Varner-Gruppen mote og retail. En slik kombinasjon kan vise seg spennende suksesssfull. Det vil bare tiden vise.

Foreløpig står Zlatan uten en ny arbeidsgiver etter at kontrakten med Paris Saint-Germain gikk ut etter endt sesong. Så da kan jo fokus på egen kleskolleksjon være et kjærkomment avbrekk i hverdagen.

Men storklubber i hele Europa sikler etter å sikre seg signaturen til skåningen som scorte 156 mål på 180 kamper for det franske hovedstadslaget. Han sikret seg også fire seriegull, to cupgull og tre ligacupgull i løpet av oppholdet i Paris.

34-åringen har tidligere spilt for storklubber som Ajax, Juventus, Inter, Barcelona og AC Milan.

Store på mote

2015-tallene for Varner-Gruppen er ikke tilgjengelige, men 2014-tallene levner liten tvil om at det er store penger i omløp.

Selskapet, som har hovedkontor på Slependen i Asker, hadde i 2014 driftsinntekter på nesten 10, 5 milliarder kroner, med et resultat før skatt på drøyt 1, 2 milliarder kroner.

Totalt hadde Varner-brødrene ansvaret for 10 180 ansatte og 1436 butikker i 2014.

 

(Foto: A-Z.no/pressebilde)

Del artikkel: