Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

280 millioner kroner i minus - Varner er fortsatt fornøyd

280 millioner kroner i minus - Varner er fortsatt fornøyd
Varner AS er fornøyde med sin posisjon og sitt resultat for fjoråret, og spesielt kleskjeden Cubus leverer gode resultater.
Bilde: Bjørn Skomakerstuen
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Selskapet er fornøyde med resultatet for fjoråret og velger å ta tak for å sikre seg markedet for ungdom.

ANNONSE

Tidligere i år har Varner AS kjøpt opp både Skandinavias største netthandel innen street-mote, nemlig Junkyard, samt sminkebutikken MakeupMekka. 

Selskapet hadde et resultat før skatt på minus 280 millioner kroner, og deres samlede inntekt i Varner havnet på 11,03 milliarder kroner - hvilket er en nedgang fra 11,66 milliarder året før. Dette skriver E24.

Les også: Junkyard blir norsk - kjøpes opp av Varner

Fornøyd med resultatet

Den tøffe konkurransen i bransjen preger omsetningen, men finansdirektør i Varner, Øyvind Bustnes, forteller til E24 at de stadig jobber med å tilpasse seg de endringene bransjen går gjennom, og at de er fornøyde med å kunne opprettholde et akseptabelt resultat i et år hvor den globale konkurransen og netthandel for alvor slo inn i deres bransje.

Varner tar også flere grep for å sikre seg ungdomsmarkedet, og det er spesielt Cubus som leverer gode resultater, med et resultat på 118 millioner kroner. Også datterselskapet Varner Brand Store som inkluderer Nike og Levi's går i pluss, mens Bik Bok hadde et omsetningsfall på hele 9 prosent i fjor. Dette til sammenligning mot hele den norske klesbransjens omsetningsfall på 2,9 prosent. 

Les også: BikBok er konkurs i Østerrike

Del artikkel: