Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

4 trender som vil skyte fart i logistikkbransjen 2019

4 trender som vil skyte fart i logistikkbransjen 2019
Daglig leder i Best Transport Niklas Knight, lister opp trender som forventes å ta fart i logistikkbransjen 2019.
therese.karlsrud.haugen

Transportselskapet Best Transport spår årets trender i logistikkbransjen.

ANNONSE

Transport- og logisitikkbransjen har også vært under en revolusjon når det kommer til tekniske løsninger de siste årene, og utviklingen skal ikke ha blitt et unntak i fjor. 

En utvikling som trolig vil fortsette å øke er levering på forbrukernes vilkår, i takt med netthandelens vekst, mener transportselskapet Best Transport. 

Samme-dag-leveranser

Best Transport har siden 1976 tilbudt transportløsninger til små og store selskaper. Deres visjon er å bli ledende i Norden, og har foreløpig virksomhet både i Norge, Sverige og Danmark. 

- Vi står fremfor et spennende år innen transport- og logistikkbransjen. Med en omverden som blir mer følsom for nye trender trenger vi som transportselskap stadig å utvikle våre leveransetjenester med innovative løsninger. Under 2018 har fokuset ligget på samme-dag-leveranser og mulighet for leveranser utenfor hverdager, sier Night i en pressemelding. 

Årets fire trender 

Med Best sin ekspertise om bransjen spår selskapet nå hvilke trender som kan forventes i transport- og logistikkbransjen dette året. 

- Under 2019 kommer vi til å fortsette å jobbe med fleksible og innovative løsninger og vi kommer til å kombinere vår store erfaring innen budbransjen med ytterligere satsninger på teknologi-siden, sier Knight.

1. Samme-dag-leveranser. Etterspørselen etter raskere og mer fleksible leveranser, som samme-dag-leveranser vil fortsette å øke. Som følger av dette vil trolig populariteten til selskapets elektriske sykkel, Cargobikes stige. Denne er foreløpig bare tilgjengelig i Sverige. 

2. Hjemlevering av større pakker. Best Transport forventer også en revolusjonen når det kommer til hjemlevering av større pakker, som er et område de mener ha stått på stedet hvil lenge. 

3. Digitale låser og bokser. En økning i mer fleksible leveranseløsninger, som digitale låser og bokser. Det at forbrukerene kan hente leveranser når, hvor og hvordan de vil, vil bli en selvfølge for alle, mener Best.

4. Fortsatt butikkdød. Selskapet tror også butikkdøden vil eskalere, på grunn av den voksende netthandelen og behovet for raskere leveranser. Leketøy- og elektronikkbransjen er trolig de som vil slite mest. 

Del artikkel: