Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Adams matkasse etter nedleggelse i Bergen: - Vi opererer i en bransje med sterk konkurranse

Adams matkasse etter nedleggelse i Bergen: - Vi opererer i en bransje med sterk konkurranse
Toppsjef selskapet Brandhub AS Kjetil Graver, som eier matkasseselskapene Adams matkasse, Godtlevert og Proviant.
Foto: Bjørn Skomakerstuen
therese.karlsrud.haugen

Samlokalisering skal gjøre signifikante besparelser.

ANNONSE

Matkasseselskapet Adams matkasse kunne nylig meddele at de legger ned kontoret i Bergen, og samler all virksomhet i Oslo. Grunnen til nedleggelsen skal ha vært den tøffe konkurransen i markedet. 

- Vi opererer i en bransje med sterk konkurranse, og vi jobber hele tiden med å optimalisere kostnadsnivået vårt. Vi har gjort grundige analyser som viste at det ville gi signifikante besparelser ved å samlokalisere hele virksomheten i Oslo, og derfor landet vi på denne beslutningen, sier Kjetil Graver, toppsjef i Brandhub AS, til eHandel.com. 

Brandhub eier både Adams matkasse, Godtlevert.no og Proviant.no.

Ingen kunder skal bli berørt

Driften skal foreløpig fungere som normalt, og selskapet forsikrer om at ingen kunder skal bli berørt. Nå jobber selskapet for å få med seg de ansatte i Bergen med på lasset. 

- Vårt utgangspunkt er at driften skal gå som normalt inntil videre. Vi vil fortsatt levere til de samme områdene, så ingen kunder vil bli berørt. Vi går nå inn i en prosess sammen med tillitsvalgt der vi kartlegger de ansattes situasjon, og vi vil jobbe aktivt med å få flest mulig til å bli med oss over fjellet. Vi har et sterkt ønske om å få med oss flest mulig fra Adams-teamet fordi de har svært høy kompetanse, og de er en gjeng vi er veldig glad i.

Vil fokusere på lavpriskonsept

Proviant.no ble lansert i fjor, og er et konsept tilpasset studenter og andre som er opptatt av lave priser. Matkassen som skal være Norges rimeligste, skal rulles ut ytterligere i år, forteller Graver. 

- Vi jobber hele tiden med å utvikle tjenesten vår for å være konkurransedyktige, og vi har mye spennende på gang. I 2019 vil vi primært ha fokus på å rulle ut vårt nye lavpriskonsept, www.proviant.no , som har fått en veldig god start. Vi vil også fortsette å øke fleksibiliteten for alle kunder i Adams Matkasse, Godt levert og Proviant fremover.

Del artikkel: