Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.

SPONSET INNHOLD

1 x gull, 1 x sølv og 2 x bronse

1 x gull, 1 x sølv og 2 x bronse
Foto: Vertica

Årets e-handelspriser i Danmark har nettopp blitt utdelt, og Verticas kunder ble nok en gang kronet med priser.

Igjen høstet Brødrene Dahl velfortjent hyllest for deres visjonære bruk av data, da de stakk av med prisen for beste omnichannel virksomhet, blant annet i sterk konkurranse med Power og Elkjøp (eller Elgiganten som de heter i Danmark). I tillegg fikk også VELUX, Hørkram og Vertica selv priser med seg hjem.

Beste omnichannel-virksomhet

Brødrene Dahl (Danmark) har igjennom årene tatt adskillige priser for deres e-handelsløsning, og i år var det intet unntak. Denne gangen ble de hyllet for deres innovative arbeide med data og personalisering, som gjør det mulig å tjene kundene individuelt på tvers av fysiske og digitale kanaler. Juryens begrunnelse lød som følger:

«Brødrene Dahl har igjen hevet nivået for hvordan danske virksomheter kan benytte data. Virksomhetens strategiske og visjonære bruk av data og nye teknologier skaper en personlig og gjennomtenkt opplevelse som sikrer nye og tilfredse kunder i en beinhard bransje. Brødrene Dahl er kort sagt en unik virksomhet som imponerer juryen og inspirerer.»

1 x sølv og 2 x bronse

Utover prisen for beste omnichannel virksomhet fikk Brødrene Dahl også en flott tredjeplass for beste B2B over 100 mill kr i et sterkt felt.

VELUX snappet også en velfortjent tredjeplass i beste eksportcase for deres B2B e-handelsløsning, som i dag benyttes i 24 land verden over.

Sist, men ikke minst fikk Vertica selv en annenplass i beste e-handelscase for vårt samarbeide med Hørkram, som driver en av Danmarks største B2B-webshops. Den nye løsningen, som ble implementert høsten 2017, håndterer størstedelen av omsetningen – med vekstrater og økt kundelojalitet som følge.

Alt i alt en vellykket aften som vi i Vertica ikke kan være annet enn stolte av. En stor gratulasjon til Brødrene Dahl og VELUX med de flotte plasseringene – og ikke minst til Hørkram som også plasserte seg topp 5 i beste B2B!

Godt etablert i Norge

Vertica startet opp i Norge våren 2017, og er nå godt etablert i Oslo. Nå settes fokus på norske kunder, og Vertica gleder seg til å presentere gode resultater og priser for disse kundene også.

Del artikkel: