Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.

SPONSET INNHOLD

Convert vokser videre og søker dyktige e-handelshoder

Convert vokser videre og søker dyktige e-handelshoder

Convert er i sterk vekst, og jobber med å bygge Norges råeste fagmiljø for e-handel.  Nylig fikk vi med Eirik Norman Hansen med erfaring fra Creuna og Torkel Johannessen fra VITA og Egmont på laget. Nå søker vi en dyktig Head of Customer Service med erfaring fra bransjen, i tillegg til flere dyktige prosjektledere!

Convert er nå blitt over 60 ansatte i tre land, og opplever sterk vekst og etterspørsel etter våre tjenester. Vi jobber med noen av Norges mest spennende e-handelsaktører, og leverer alt fra komplette e-handelsplattformer på Magento og Pimcore, til rådgivning og konverteringsoptimering.

Vil du jobbe i et fagmiljø som brenner for e-handel, med ambisiøse kunder som stiller store krav til resultater og som ønsker en dedikert og proaktiv leverandør? Har du erfaring fra en eCommerce Manager-rolle, og er Magento arbeidsverktøyet ditt? Er du en serviceinnstilt person som elsker å løse problemer og gjøre kunden knallfornøyd? Ja, da bør vi kanskje ta en prat!

Convert er Magento Enterprise-partner, men vi leverer så mye mer enn bits & bytes. Vi hjelper kundene våre å lykkes. Faktisk har kundene vi har lansert på Magento 2  i gjennomsnitt de siste 2 årene økt omsetningen med 39% innen 4 måneder etter at de gjennomførte et prosjekt med oss. Årsaken til at vi oppnår slike resultater er fordi vi har dyktige rådgivere og unik kompetanse på hvordan man lykkes med e-handel.

Hos oss vil du få jobbe med noen av Norges ledende eksperter på e-handel, du vil få mulighet til å gå på kurs og sertifisere deg, og ikke minst vil du lære utrolig mye av å jobbe med spennende kunder. Du vil selvsagt få gode betingelser, og attraktive frynsegoder som blant annet gratis vaskehjelp på hjemmebane.

Er du klar for å ta det neste steget i karrieren din og utvikle deg til å bli en e-handelsekspert? Send Torkel en e-post på torkel@convert.no så tar vi en kaffe?

Del artikkel: