Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.

SPONSET INNHOLD

Den danske innløseren Clearhaus satser i Norge

Den danske innløseren Clearhaus satser i Norge

På bare 3 år tok den nyoppstartede innløseren Clearhaus det danske markedet med storm - og hadde innen kort tid en markedsandel på 20%. “Enkle og trygge innløsningstjenester med gode priser og kundeservice - dette er vår suksessoppskrift og vi sikter oss nå inn på det norske markedet” sier CEO i Clearhaus, Claus Methmann Christensen.

Clearhaus gikk live i 2015, og har siden oppstart sikret 8000 kunder - alt ifra startups til store, etablerte virksomheter - i over 33 europeiske land.

Hva skiller Clearhaus fra andre innløsere?

“Tid er penger og våre kunder vil ha en løsning her og nå. Dette er grunnen til at nye kunder kan starte opp innen 1-3 dager fra dagen de sender inn søknaden sin. Dette er ikke bare noe vi sier, men noe vi leverer” sier Christensen.

Clearhaus krever ikke noen oppstartsgebyrer eller måndelige avgifter, og tilbyr fleksible oppgjørsvaluta i EUR, GBP, DKK, SEK og, selvfølgelig, NOK. “Vi er en teknologidrevet innløser, og vårt mål er å redusere friksjonen innenfor online betaling.”

Hva mener du med “teknologidrevet innløser”?

“For oss betyr innebærer begrepet teknologidrevet at vi hele tiden tilbyr den nyeste teknologien, og hver dag jobber for å forbedre tjenesten vår” sier Christensen. Clearhaus har utviklet et Dashboard som gir hver kontohaver full oversikt over transaksjoner, oppgjør og regnskap.

“Du kan også få data fra Clearhaus integrert med andre systemer, ved å benytte vår smarte API. På denne måten kan nettbutikkeiere automatisere tidkrevende oppgaver som kontoavstemming og chargebackhåndtering - og på den måten spare dyrebar tid.” tilføyer han.

Clearhaus tilbyr også abonnementsbaserte betalinger, og støtter nye betalingsmetoder som MobilePay og Apple Pay.

Hvilke trender ser du innenfor norsk e-handel?

“Konsumentene krever raskere og mer brukervennlige betalingsmetoder, noe som er grunnen til at jeg tror mobile betalingsmetoder kommer til å vokse betraktelig de neste månedene. I motsetning til de fleste europeere, foretrekker nordmenn iOS over Android - så bruk av Apple Pay kommer til å vokse. Vår Apple Pay løsning vil hjelpe proaktive, norske nettbutikker som ønsker å akseptere denne typen innovative betalingsmetoder.” Christensen forventer også en økning i antall svindlere.

Hvordan kan nettbutikker beskytte seg selv mot svindel?

“Når flere konsumenter kjøper produkter på nett, vil det også komme flere svindlere. Som en innløser har vi et ansvar for å beskytte våre kunder mot svindel. Vårt intelligente svindelsporingssystem beskyttet i fjor våre kunder mot 2.3 millioner € i potensielle tap som følge av svindel.

EU har også iverksatt tiltak mot svindel med det nye PSD2 (det nye Payment Services Directive) direktivet som krever at nettbutikker implementerer SCA (Secure Customer Authentication). “En måte å møte SCA-kravene på er ved å implementere 3-D Secure. 3-D Secure er en to-stegs verifikasjonsprosess som konsumentene må gjennom for å fullføre kjøpene sine. Vi tilbyr selvfølgelig 3-D Secure, og andre smarte teknologier som Apple Pay og Google Pay - som krever biometrisk identifikasjon”.

Hvorfor valgte dere Norge?

“E-handel i Norge har hatt en god vekst, og det er tydelig at veksten vil fortsette de neste årene. Clearhaus ønsker å komme inn som en utfordrer til de allerede etablerte innløserene på markedet, og vår jobb er å tilby norske forhandlere det beste innenfor teknologi og konkurransedyktige priser. For oss er det viktig at vi har alt tilrettelagt for å kunne tilby våre norske kunder den beste tjenesten og servicen, og derfor har vi gjort grundig arbeid på forhånd. Prosessen med å ansette norske kundeservicemedarbeidere og salgspersoner er i gang, og vi ser frem til å utvide teamet vårt. Gjennom vår suksess i det danske markedet, håper, og tror vi, vi at norske nettbutikkeiere ser oss som et reelt alternativ til de allerede etablerte tilbyderne i det norske markedet. “ avslutter Christensen.

Besøk nettsiden til Clearhaus her.

Del artikkel: