Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.

SPONSET INNHOLD

Internasjonal HR Manager i gründerbedrift i vekst

Internasjonal HR Manager i gründerbedrift i vekst

Vi søker en HR Manager som kan sørge for at vi fortsetter å være en fantastisk arbeidsplass på tvers av landegrenser og i kraftig vekst.

Arbeidsgiver: Geta AS
Stillingstittel: HR Manager
Frist: Snarest
Varighet: Fast
Kontaktperson: Oskar Bull-Hansen
Søk her!

Vi har jobbet med digital handel siden vi startet med to ansatte i 2010 og er i dag 40 ansatte i Norge. De resterende 50 er fordelt på 6 kontorer andre steder i Europa (pluss en mindre avdeling i USA). Vi har et fantastisk fagmiljø med mange ærestitler innen flere fagområder, både som selskap og på individnivå. Vi har et veldig stabilt utgangspunkt å satse videre fra, både når det gjelder fornøyde ansatte og økonomi.

Om rollen

Vi har i dag en HR Manager som skal skifte yrkesretning og vi ser derfor etter en arvtaker. Mye av rutiner og prosesser er på plass, men ettersom vi er i stadig endring, blir det mye nytt å ta tak i. Vi vokser, og derfor er rekruttering er en stor del av jobben, kanskje 50% av stillingen. De fleste kandidatene som rekrutteres er utviklere, så det vil både være viktig å ha forståelse for IT-tekniske roller og erfaring med search-basert rekruttering/headhunting. Vi rekrutterer i Norge, Sverige, Nederland, Serbia og Latvia, og mesteparten av jobben gjøres i dag internt. Vi lener oss på rekrutteringsbyråer i flere land der det er effektivt. Som en del av administrasjonen er det viktig at man ikke slurver, skriver/kommuniserer godt på norsk og engelsk, og liker endringer. Vi ser for oss at en god kandidat har noen års erfaring fra både rekruttering og HR.

Her er en liste over ansvarsområder i rollen:

 • Rekruttering:
 1. Vedlikehold og publisering av annonser
 2. Koordinering av eksterne rekrutteringsbyråer
 3. Koordinering av intern rekrutteringshjelp (for eksempel fra kontorkoordinatorer på lokale kontorer)
 4. Intervjuer/rekrutteringsprosess
 • Onboarding/offboarding
 • Ansattes tilfredshet (undersøkelse, resultater og handlingspunkter)
 • Hovedansvar for planlegging/utførelse av Performance Reviews/medarbeiderundersøkelser
 • Overordnet ansvar for HMS på tvers av alle kontorer
 • Konflikthåndtering
 • Informere ansatte om organisasjonsendringer
 • Ansvarlig for HR-system og intranettet
 • Utarbeide og kommunisere company policies
 • Utsending av månedlig internt nyhetsbrev

Om Geta

Vi har et relativt ungt, men modent miljø med en gjennomsnittsalder på 34,3. Vi endrer oss raskt, og har hatt en gjennomsnittlig årlig vekst på 28 %. Vi har hatt en solid økonomi og organisk vekst hele veien.

Vår medarbeiderundersøkelse er basert på Net Promoter Score-prinsippet, og her er resultatene fra sist runde. Som arbeidsplass rangerte 69 % av ansatte Geta som 9 eller 10 av 10. 26 % som 7 eller 8, og 5 % som 6 eller under.

Vi har korte beslutningsveier og gode utviklingsmuligheter, så man får gjerne prøve seg på mer ansvar hvis man har lyst og det funker. Våre verdier er Lære, Dele, Yte, og det er grunnsteinene Geta-kulturen er bygget på. Vi spiser lunsj sammen hver dag, og finner på ting sammen med jevne mellomrom. I år dro hele selskapet til Praha.

Kunne du vært interessert i å diskutere en mulighet hos oss som HR Manager? Vi trenger ingen søknad, men svar på spørsmålene i annonsen, så hører du fra oss snart.

Del artikkel: