Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.

SPONSET INNHOLD

"Lajjo" blir ny administrerende direktør i vekstselskapet Ateles Consulting

"Lajjo" blir ny administrerende direktør i vekstselskapet Ateles Consulting
Lars-Johan "Lajjo" Strand blir ny administrerende direktør i Ateles Consulting.
Foto: Ateles Consulting / Pressebilde

Ateles Consulting, leverandører av digitale handelsløsninger, får en ny majoritetsaksjonær som skyter inn ny kapital for å finansiere en offensiv ekspansjon.

De nye eierne har høye ambisjoner for Ateles Consulting’ utvikling de kommende årene og deres første initiativ er å utnevne Lars-Johan "Lajjo" Strand som ny administrerende direktør i selskapet.

Om Ateles

Ateles er et av Nordens mest erfarne konsulentselskaper med spisskompetanse innenfor strategirådgivning og utvikling av løsninger for e-handel, PIM og omnichannel. Ateles leverer innovative og brukervennlige e-handelsløsning basert på markedsledende standardplattformer og har et tydelig fokus på forretningsverdi. Ateles ble startet i 2001 og arbeider mot det nordiske markedet med kontor i Oslo, Stockholm og Linköping.

Ateles arbeider med kunder i både B2C og B2B segmentet. Blant kundene finnes bedrifter som Daniel Welliongton, FKRA, Gina Tricot, Glava, Møller Mobility Group og Maxbo.

19. april i år kjøpte Svensk Foretakskapital majoriteten av aksjene i Ateles Consulting AB, et av Nordens ledende konsulentselskaper innen digital handel med kunder som Gina Tricot, Maxbo, Gant og Møller Mobility Group.

Den nye investeringen betyr at Ateles kan realisere sin strategi og fortsette å utvikle seg som en ledende aktør innen digital transformasjon og digital handel.

- Vi går nå inn i en ny vekstfase og trenger en sterk leder som kan ta Ateles inn i fremtiden og lede selskapet til neste nivå. Vi tror Lars-Johan Strand er den rette personen for oppdraget og med sin personlighet og erfaring er vi overbevist om at han vil kunne realisere vår visjon, sier Göran Westling, Ateles’ styreleder.

Den 7. mai overtok Lars-Johan "Lajjo" Strand som administrerende direktør i Ateles Consulting AB. Strands siste stilling var i Daniel Wellington hvor han var Markedsdirektør og Country Manager for USA. Han har tidligere hatt ledende stillinger i selskaper som H & M, Clas Ohlson og Stadium, hvor han har jobbet med digital transformasjon med fokus på online handel. Siden 2013 har Strand han vært styremedlem i Ateles Consulting.

- Det er med stor ydmykhet jeg tar på meg oppdraget som administrerende direktør for Ateles. Digital handel følger ingen etablerte oppskrifter, og hvis du skal lede vår bransje, må du gjøre det med innovasjon, nysgjerrighet og hardt arbeid. Nå skal vi få Ateles til å vokse, bli ledende innen digital transformasjon og bygge neste generasjons e-handel, og jeg ser frem til å hjelpe gamle og nye kunder på vår reise videre, sier Lars-Johan Strand.

Del artikkel: