Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.

SPONSET INNHOLD

Nettgigant velger personlig service - også for inkasso

Nettgigant velger personlig service - også for inkasso

Fornøyde kunder er lojale kunder. Som en av Nordens største nettbutikker er Komplett opptatt av hele kundereisen, også når den inkluderer inkassokrav. Sergel har fått ansvaret for den viktige håndteringen av mennesker med betalingsproblemer.

– Vi er opptatt av at kundereisen skal være så enkel som mulig, og dessuten skal alle bli møtt med personlig service ved behov, sier Ken Andersen, kredittavdelingsleder i Komplett Group.

I godt over to år har Sergel håndtert nettgigantens utestående krav i Norden, et samarbeid som er basert på effektive systemer og et gjensidig mål om høy løsningsgrad for kundene.

Som kreditt- og fordringsinstitusjon er det viktig for Sergel å ha automatiserte prosesser som enkelt integreres mot kundene. Det samme gjelder for betalingsløsninger, der for eksempel et inkassokrav kan gjøres opp med en SMS.

Ved å ta i bruk Sergels løsninger har Komplett redusert antall sendte filer per sak med opptil 30 stykker. Nå leses filen direkte fra Kompletts systemer, noe Ken Andersen trekker frem som vært tidsbesparende.

– Vi opplever Sergel som en svært fremtidsrettet inkassopartner, med tilgjengelige og positive ansatte som gir oss konkrete tilbakemeldinger, sier Andersen.

Komplett Group har i dag 700 ansatte, og er Nordens største netthandelsaktør med 10 nettbutikker. Gjennom Sergel BI kan Komplett overvåke kundefordringer og porteføljer, noe som hjelper nettbutikken til å ta robuste og gode kredittbeslutninger. Og med en gjensidig oppfatning av verdien av personlig oppfølging i den viktige kundereisen jobber Komplett og Sergel for at alle kunder skal ønske en ny handel – også de som har en tidligere historie med betalingsproblemer.

Se mer om samarbeidet mellom Komplett og Sergel her.

Se mer om Sergel her.

Del artikkel: