Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Årets norske retailleder leter etter en nettskredder som skal dresse opp nordiske menn

Årets norske retailleder leter etter en nettskredder som skal dresse opp nordiske menn
Petter Varner er sammen med brødrene Joakim og Marius å regne som de ukronede motekongene i Norge. Her står Petter med det synlige beviset i hånden som viser at han er årets norske retailleder i 2017. Prisen ble utdelt av Virkes administrerende direktør Vibeke Hammer Madsen (t.h.) under Handelskonferansen i september i år.
Bilde: Virke
Bjørn Skomakerstuen

Varner på søk etter E-Commerce Manager for Nordens største motekjede for menn.

ANNONSE

Når nordiske herrer tar mot til seg og skal fjonge seg opp med en ny dress er det ikke så rent få som ender opp hos Dressmann.

Nå er brødrene Varner, som i fjor omsatte klær og moterelaterte produkter for nesten 11,7 milliarder kroner, på leting etter en E-Commerce Manager for Dressmann, trolig den største og mest kjente kjeden i klesporteføljen som også innbefatter blant annet Carlings, Urban, Bik Bok og Vivikes.

Hedret for sine lederegenskaper

Tidligere i år ble Petter Varner hedret for sine egenskaper innen retail og lederskap.

Under Virkes Handelskonferansen i september ble han tildelt utmerkelsen «Årets retailleder» av Vibeke Hammer Madsen, administrerende direktør i Virke.

I fjor var det Kjersti Hobøl, administrerende direktør i Kid Interiør, som mottok denne prisen.

Omnikanal og økt konvertering

I stillingsannonsen kommer det klart frem at det er omnikanal som skal gjelde for den nytilsatte nettbutikksjefen, og at den som får jobben skal bidra med innsikt og erfaring i utviklingen av Dressmanns omnikanal-konsept.

I tillegg skal personen være «ansvarlig for operasjonell drift av nettbutikken til Dressmann i kombinasjon med kreative og strategiske beslutninger for å optimalisere kundereisen, sortiment og logistikkløsninger i et E-Commerce-perspektiv», står det skrevet i stillingsannonsen.

Det betyr blant annet å øke nettrafikken, konverteringsraten og handlekurvene på nett; alt basert på innsikt og kunnskap om eksisterende kunder og konkurrenter.

Kjeden teller i dag 483 butikker i Norge, Sverige, Finland, Island, Tyskland og Østerrike - samt nettbutikken Dressmann.com som tilpasses nasjonalt i de ulike markedene de opererer i.

Del artikkel: