Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Bangerheads mål - skal bli over 50 prosent hjemmelevering i storbyene

Bangerheads mål - skal bli over 50 prosent hjemmelevering i storbyene
Bangerhead og Budbee forsterker sitt samarbeid.
Foto: Pressebilde: Bangerhead
Johanna Allhorn

Nettbutikken Bangerhead forventer 250 000 kunder neste år.

ANNONSE

Nettbutikken for skjønnhet og hårpleie Bangerhead, regner med en økning på 250 000 kunder neste år. Altså en økning på 30 prosent som gjør at omsetningen til nettbutikken bikker 100 millioner. Slik så det i hvertfall ut da nettbutikkens tall for 2017 ble offentliggjort denne våren.

En livsnødvendighet med smidige leveranser

Nå står det også klart at det ikke bare er omsetningen som øker hos Bangerhead. Selskapet har nemlig også hatt en vekst når det kommer til hjemmeleveringer. Av de ordrene som legges inn av kunder i Stockholm, Göteborg og Malmö, deles over 50 prosent av disse bestillingene ut med hjemmelevering. 

Mer konkret handler det om hjemmelevering med transportselskapet Budbee, sier Bangerhead i en e-post til vår søsternettside Ehandel.se.

- Skjønnhetsprodukter er varer som kjøpes regelmessig og for å slå fysisk detaljhandel er det en livsnødvendighet å fokusere på optimaliserte leveranser og en så smidig flyt som mulig, sier Bangerheads medgrunnlegger Thomas Grabe, i en kommentar.

Investerer i merkede bilder

Fremover regner Bangerhead også med at hjemmeleveringene skal øke ytterligere i popularitet. For å ligge i forkant av utviklingen har selskapet derfor investert i fire Bangerhead merkede Budbee-biler.

- Målsetningen er at mer en 50 prosent av alle bestillinger skal leveres på døren i Sverige, Norge og Finland i løpet av to år. Vi forventer en aktiv kundebase på 250 000 kunder i 2019, og det er i vår interesse å se til at disse skal kunne veve Bangerhead så smidig som mulig inn i sin hverdag, sier Thomas Grabe.

Del artikkel: