Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Bertoni har vært presset - forventer positivt driftsresultat i 2018

Bertoni har vært presset - forventer positivt driftsresultat i 2018
Foto: Pressefoto/Bertoni
Magnus Hjelle

I september 2017 kjøpte kapitalfondet Vektor Kapital 60 prosent av aksjene i Bertoni. Det har gitt en kontanttilbakeførsel pĂ¥ 10 millioner danske kroner og en stabilisering av likviditeten.

ANNONSE

Bertoni kommer ut av 2017 med sorte tall pĂ¥ bunnlinjen. Den nye eieren har skutt inn millioner i herretøykjeden, som driver 25 butikker i Norge og Danmark. 

PĂ¥ bunnlinjen for 2017 er det et overskudd pĂ¥ 3,3 millioner danske kroner. Det er første gang i pluss siden 2013 ifølge Ă¥rsregnskapet. 

Likevel betegner ledelsen i Bertoni ifølge Detailfolk at 2017 ikke har vært et tilfredstillende Ă¥r. 

- Konsernet har i de første 9 mĂ¥nedene av regnskapsĂ¥ret 2017 vært likviditetsmessig presset i et betydelig omfang, noe som har hatt en negativ innvirkning pĂ¥ Ă¥rets resultat. 

Bertoni offentliggjør ikke sine omsetningstall, men de har ikke levd opp til forventningene, skriver ledelsen i Ă¥rsregnskapet. 

I september 2017 kjøpte Vektor Kapital 60 prosent av aksjene i Bertoni of Denmark. 

- Det tilførte kapital, og en utvidet kredittramme har ført til en stabilisering av den likviditetsmessige situasjonen, skriver ledelsen i Bertoni. 

Bertoni forventer et positivt driftsresultat i 2018 blant annet som følge av at de skal satse pĂ¥ det tyske grossistmarkedet. 

Del artikkel: