Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Bestseller investerer millioner i omnikanal

Bestseller investerer millioner i omnikanal
Bestseller styrker opp omnikanalen med digitale skjermer.
therese.karlsrud.haugen

Skal redusere behovet for fysiske butikker.

ANNONSE

Det danske moteselskapet Bestseller, som blant annet eier kleskjedene Vero Moda og Jack & Jones, investerer nå nærmere 4 millioner kroner i en helt ny omnikanal-løsning.

Tanken med løsningen er at den skal binde Bestsellers digitale og fysiske virksomhet tettere sammen. Dette i form av touch-skjermer, som skal gjøre det mulig for kunder å se kommende kolleksjoner og gjennomføre digitale bestillinger i butikk. 

Sparer penger og miljø

Dette skal trolig redusere behovet for fysiske prøver og lokaler, og kan bidra til store besparelser innen produksjon, frakt og bemanning, samtidig som det er langt mer miljøvennlig. 

Prosjektet skal utvikles og leveres av den svenske leverandøren Touchtech, for en verdi av 3,6 millioner svenske kroner. Avtalen går over en treårsperiode, hvor av de første installasjonene forventes å skje i løpet av høsten 2019. 

- At Bestseller velger å samarbeide med Touchtech for å digitalisere sine showrooms og fysiske butikker er en ytterligere bekreftelse på at våre løsninger er langt femme på det internasjonale retail-markedet, sier Deniz Chaban, daglig leder hos Touchtech,  en pressmelding. 

Del artikkel: